info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız

Milli Eğitim Bakanlığı ve İş İçleri Bakanlığının ortak projesi olan " Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız" kampanyası çerçevesinde, Çorlu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları eğitim camiası tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ve İş İçleri Bakanlığının ortak projesi olan " Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız" kampanyası çerçevesinde, Çorlu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları eğitim camiası tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor. Çorlu'da bulunana ilköğretim ve liselerin müdürleriyle üçüncü toplantı yapıldı.

Çorlu Cumhuriyet Polis merkezinde yapılan son toplantıya Cumhuriyet Polis Karakolu Amiri Ender Tunceli, kampanyada görevli polis memurları ve Çorlu'da bulunan liselerin müdürleri katıldı. Toplum destekli Polis, asayiş ve güvenlik projesi kapsamında  okul müdürleri, sorunlarını ve çözüm önerilerini sundular. Cumhuriyet Polis Karakolu Amiri Ender Tunceli, okul müdürlerinin görüş ve sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyerek notlar aldırdı. Konuyla ilgili bizzat ilgileneceğini belirterek basın mensuplarına ve okul müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Çorlu Cumhuriyet Polis merkezinde yapılan son toplantıda şu kararlar alındı; 1: Okul giriş ve çıkışlarında rahatsızlık verici engelleyici şahıs ve gurupların tespit edilerek gerekli önlemlerin alınması. 2: Okul giriş ve çıkışlarında bali, uyuşturucu madde nitelikli hap, esrar ve maddeleri alışkanlık haline getiren, satıcılık yapabilecek şahıs veya gurupların tespiti ve ilgili tedbirlerin alınması. 3: Okul çevresinde çalıntı mal satabilecek iş yerleri veya şahısların tespiti ve engellenmesi husussunda ilgili tedbirlerin müşterek olarak alınması 4:Okul çevresindeki mevcut yollarda trafik tedbirlerinin alınması ile ilgili çalışmaların yapılması. 5: Okullarda öğrencilere kamu mal ve can güvenliği ile ilgili olarak eğitici toplantıların müştereken yapılması. 6: Okul çevresinde yeni oluşmaya başlayan boş arazi, terk halinde bulunan mevcut bina ve iş yerleri ile ilgili önlemlerin ve tedbirlerin alınması. 7: Okul çevresinde faaliyet gösteren, öğrencilere kötü alışkanlık kazandırabilecek internet cafe ve oyun salonları ile ilgili tedbirlerin alınması. 8: Okul içerisinde eğitim huzurunu bozan ve engelleyen, öğrenciler arasındaki guruplaşmaların tespiti ve tedbirlerin alınması hususu ile ilgili olarak toplantı yapılması.