info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirne de Markette Patlama

İlhami Ertem Caddesi’ndeki 6 katlı binanın giriş katındaki markette, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

İlhami Ertem Caddesi’ndeki 6 katlı binanın giriş katındaki markette, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.
Patlamanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Edirne Emniyet Müdürü Ceylan: ”Patlamaya el yapımı bir ses bombasının neden olduğunu tespit ettik”
Edirne’de, bir market girişindeki patlamaya ”el yapımı ses bombasının” neden olduğu bildirildi.
Patlamanın meydana geldiği İlhami Ertem Caddesi’ndeki 6 katlı binanın giriş katındaki markette incelemelerde bulunan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Caylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın, markete atılan ses bombasından kaynaklandığını söyledi.
Ses bombasının kola kutusu içerisine yerleştirildiğini bildiren Ceylan, ”Patlamaya el yapımı bir ses bombasının neden olduğunu tespit ettik. Kola kutusunun içerisine yerleştirilmiş ses bombası. Olayda yaralanan yok. Çalışmalarımız devam ediyor”dedi.