info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dinleme Cinayete Neden Olmuş

Antalya Emniyet Müdürlüğü nün düzenlediği 3 üncü Kulak operasyonu kapsamında gözaltına alınan yasa dışı dinleme çetesinin Tekirdağ da cinayete neden olduğu ortaya çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği '3'üncü Kulak' operasyonu kapsamında gözaltına alınan yasa dışı dinleme çetesinin Tekirdağ'da cinayete neden olduğu ortaya çıktı. Çeteden dinleme hizmeti satın alan Tekirdağ'daki sigortacılık yapan 52 yaşındaki Faruk Erdem Ferimaz'ın eşi 45 yaşındaki Nurhayat Ferimaz'ın kendisini aldattığını öğrendiği, bunun üzerine geçen 30 Haziran'da elleriyle boğarak öldürdüğü belirlendi. Tekirdağ Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve halen tutuklu bulunan Ferimaz, kendini şöyle savunmuştu:

"Eşim sık sık İstanbul'a gidiyordu ve sürekli İstanbul'a gitmesinden şüphelendim. Telefon mesajlarını ve Msn konuşmalarını takip ettim. Mesajlarından ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu öğrendim. Beni niye aldattığını sorduğumda 'Seni ilgilendirmez ben hayatımı yaşıyorum' dedi. Ben de çılgına döndüm. Alkollüydüm, boğdum öldürdüm. Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın her şeyi göreceksiniz. Namusumu temizledim."

Faruk Erdem Ferimaz'ın 2 yıl önce para karşılığı fuhuş yapan bir kadını oral seks yapmadığı için dövdüğü, kadının da penisini ısırarak yaraladığı ortaya çıkmış, bu olaydan sonra 25 yıllık eşi Nurhayat Ferimaz'ın "Sen aldatırsan ben de aldatırım" dediği ileri sürülmüştü.

OPERASYON YAPILAN İLLER

10 kişinin dinleme yaptığı, 44 kişinin de eş, sevgili ve iş alanındaki rakiplerini dinlettiği olayla ilgili operasyon yapılan iller arasında Antalya'nın dışında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Aydın, Erzurum, Niğde, Tekirdağ, Isparta, Ordu, Mardin, Amasya ve Kastamonu olduğu kaydedildi.

Kaynak : Esenyurt Haber