info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deveciköy Okulu Tehlike Saçıyor

Malkara İlçesine bağlı Deveci Köy Okulu bakımsızlıktan yıkılacak hale geldi.

Malkara İlçesine bağlı Deveci Köy Okulu bakımsızlıktan yıkılacak hale geldi. Ayrıca okulun içinde ve bahçesinde oynayan çocuklar için tehlike oluşturuyor.
 
1977 yılında yapılıp 2000 yılına kadar içeresinde eğitim verilen 3 odası bulunan Deveci Köy Okulu, 2000 yılından itibaren taşımalı sisteme geçilmesiyle birlikte hiçbir bakım yapılmaması ve bu güne kadar Yağan yağmurların ve depremlerin etkisiyle okulun dış duvarları ve çatısı çökme durumuna geldi. Ayrıca tatil günlerinde köyde ikamet eden çocuklarının bahçesinde ve okulun içine girerek oyun oynamaları tehlikeye tamamen davetiye çıkartıyor.
 
Köy Muhtarı Hüseyin Öz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Bu okulun biran öce yetkililer tarafından yıkılmasını istiyorum. Köyde ikamet eden çocuklar tatil günlerinde okulun içerişe girip oyun oynuyorlar gördüklerimi uyarıyorum fakat hepsinin peşinden koşamıyorum Allah korusun çocuklar içerisinde iken bu okun çatısı ve duvarları çökerse kaçınılmaz bir facia olur yetkilerden bu tehlikeli duruma biran önce el atmalarını istiyorum" dedi.