info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Böbrek Vakfının 17. İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, eşi Münevver Dalgıç ile beraber Türkiye Böbrek Vakfı Tekirdağ Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği Bahçe Restauranttaki 17. iftar yemeğine katıldı.

Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Belediye Başkan yardımcısı Av. Nevim Kaçar, mütevelli heyeti,  vakıf üyelerinin  ve diyaliz hastalarının yoğun ilgi gösterdiği yemekte konuşan  Şube Başkanı Ülkü Eşkinat  yemeğe katılan ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.   Yemekte duayı yaptıran Müftü Gürlen “İftar sofraları asla dönmenin bir vesilesidir. İnsanların dertlerine derman olanın Allah ta dertlerine derman olur” dedi.
 
 
Yemekte ayrıca, vakfa destekleri olan hayırsever işadamlarından Ayla ve Nihat Zengin’e Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’e de Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç  tarafından vakıfın hazırladığı plaketler  takdim edildi.   Dalgıç ta Türk Böbrek Vakfını özverili ve  insanlığa yararlı çalışmalarından dolayı  dernek yetkililerini kutladı.