info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorum Gazeteciler Cemiyeti nin Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "Basın Halkın Gözü, Kulağı ve Sesidir" konulu 3. Karikatür Yarışması sonuçları açıklandı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nin Karikatür Yarışması Sonuçlandı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Basın Halkın Gözü, Kulağı ve Sesidir' konulu 3. Karikatür Yarışması sonuçları açıklandı.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Basın Halkın Gözü, Kulağı ve Sesidir' konulu 3. Karikatür Yarışması sonuçları açıklandı.
Çorum Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen karikatür yarışmasında Sinoplu karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu birinci oldu.
Gazeteciler Cemiyeti Salonu'nda bir araya gelen jüri üyeleri karikatürist Ali Şur, Altan Özeskici, Erdoğan Oruç, Kadir Yüktaşır ve Yılmaz Baş ile Ressam Nilgün Çevik ve Harita Mühendisi Koray Şenyuva dereceye giren eserleri belirledi.
141 çizerin 271 karikatürle katıldığı yarışma sonucunda Sinop'tan Aşkın Ayrancıoğlu birinci, Tekirdağ'dan Turan Aksoy ikinci, İzmir'den Cemalettin Güzeloğlu üçüncü oldu. Yalova'dan Murat Gök ve Özkan Olcay ile Antalya'dan Kürşat Zaman ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
18 yaş altı kategorisinde ise Trabzon'dan Ebru Özden 'Tebeşir Dergisi', İstanbul'dan Selim Tanrıseven ise 'Tebeşir Karikatür Grubu' özel ödüllerini almaya hak kazandı.
Yarışma jürisi tarafından yapılan açıklamada, birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL ve 500'er TL'lik üç mansiyon ödülüyle birlikte toplam 6 bin TL para ödülü verileceği bildirildi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada ise ödül töreni ve yarışmaya katılan eserlerden oluşacak karikatür sergisinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.