info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Unutulan Çanta Paniğe Yol Açtı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi ndeki Bir Otobüs Yazıhanesinin Önünde Unutulan Çanta, Bomba Paniği Yarattı. Olay Yerine Bomba İmha Ekibi Sevk Edilirken, Polis Ekipleri de Caddeyi Trafiğe Kapattı. Bu Sırada Gelen ve Çantanın Kendisine Ait Olduğunu Söyleyen 18 Yaşındaki Semra Karavanlı Herkese Derin Bir Nefes Aldırdı.

TEKİRDAĞ ın Çorlu ilçesi ndeki bir otobüs yazıhanesinin önünde unutulan çanta, bomba paniği yarattı. Olay yerine bomba imha ekibi sevk edilirken, polis ekipleri de caddeyi trafiğe kapattı. Bu sırada gelen ve çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen 18 yaşındaki Semra Karavanlı herkese derin bir nefes aldırdı.

Atatürk Bulvarı Tofaş ışıklı kavşaktaki bir otobüs yazıhanesinin önüne bırakılan sahipsiz çantanın bomba olabileceğini düşünen vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede gelen ekipler caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı, çevre işyerlerindeki esnafı ise dükkanlarından dışarıya çıkarttı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bomba imha uzmanı olmadığı için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nden çağırılan uzman ekibin gelmesi beklenmeye başlandı.

Bu sırada bugün otobüsle Çorlu daki bir akrabasının yanına gelen ve çantasını yazıhane önünde unutan Semra Karavanlı geldi ve polise çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Açılan çantanın içinden ise kitap ve giyim eşyaları çıktı. Polis ve çevredekiler ise derin bir nefes aldı.