info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Sanayi den Tekirdağ a Çelme 3-3

Tekirdağ Süper Amatör Küme de şampiyonluk hesapları yapan Tekirdağspor u 84.dakikada yediği golle elinden kaçırdı.

Prestij mücadelesine çıkan Çorlu Sanayispor Orhan Can ve Özgür gibi oyuncularının yokluğunda oldukça iyi oynadı. Şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor un ise kötü gününde olması gözlerlerden kaçmadı.

Özellikle her iki takım kalecisinin hatalı goller yemesi ise maça damgasını vurdu. Dörtlü forvet oynayan misafir ekip bu yüzden orta sahada sıkıntı yaşadığını bu maçta bir kere daha gösterirken, takımdaki esas problemin saha içi siteminin olmaması olarak gözüktü.

Göbekte oynayan başarılı defans oyuncuları ise Sanayisporlu genç Ali yi durdurmada pek başarılı olamadı. Maçta Tekirdağspor dan Burak, Çorlu Sanayi den tecrübeli defans oyuncusu Ercan, forvet Ali ve genç yetenek Özer sahanın en iyileri olarak göze çarptı.

Maçtan Dakikalar

Tekirdağspor 7.dakikada Burak la maçın ilk dakikalarında zorlu deplasmanda öne geçti.0-1

Golden sonra iyi oyununu sürdüren Çorlu Sanayispor 18 de Ali 21 de Oğuzhan la bir anda 2-1 üstünlük yakaladı.Golden sonra Tekirdağspor 34 te Barış la skora dengeyi getirdi.2-2

43.dakikada Cem in ters vuruşu ile kendi kalesine gönderdiği top Çorlu Sanayispor un devreyi 3-2 önde kapamasına neden oldu.

Kırılma Anı Güven in Boş Kaleye Atamadığı Pozisyon Oldu

Misafir ekip ilk iddiasını sürdürebilmek için en azından 1 puan alması gerektiği maçta ilk yarıdaki kötü oyundan sonra ikinci devre rakip kaleye yüklenirken kalesinde de ciddi tehlikeler yaşadı. Bunlardan birinde oyuna ikinci yarı giren Güven kaleye vurmak yerine kaleciyide çalımlayınca çaprazda boş kaleye topu ağlara gönderemedi ve bu pozisyon maçın kırılma anı oldu.

Tekirdağspor un 84.dakikada kazandığı serbet vuruşta Emir kaleci Erhan ın büyük hatasını affetmedi ve skora tekrar denge geldi.Kalan dakikalar başka gol getirmezken her iki takımda sahadan istediği sonucu alamadan ayrıldı.

Tekirdağspor için Değişen Birşey Olmadı

Tekirdağspor aldığı bu beraberlikle ilk iki şansını sürdürmeyi başardı. Sarı-Siyahlılar bundan sonra Şarköy ve Adalet maçlarını kazanırsa ligin son haftası Çorlu Gençlerbirliği ile Çorlu da final oynayacak ve kazanması durumunda ilk ikide yer bulmayı başaracak.

Ligde Kalan Maçlar ve Puan Durumu

Çorlu Gençlerbirliği 17 maç 42 puan

Şarköy (D)

BAY

Veliköy

Tekirdağ

Velimeşe Bld 17 maç 40 puan

BAY

Çorlu Sanayi

Y.Hayrabolu (hükmen galibiyet)

Aydoğdu Adalet

Tekirdağ 16 maç 36 puan

Aydoğdu Adalet

Karacakılavuz(hükmen galibiyet)

Şarköy (D)

Çorlu Gençlerbirliği (D)

Kaynak: yerelfutbol.com