info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Yeni Yeri Açılıyor

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Yeni Yeri Törenle Açılacak

2006 yılında kurulan Çorlu Gazeteciler Derneği, yeni dernek merkezinin açılışını 4 Şubat 2014 Salı günü yapılacak olan törenle gerçekleştirecek. Çorlu Gazeteciler Derneği, açılışın yanı sıra 8. Yaşını da kutlayacak. 
 
2006 yılında Ahmet Çakır`ın kurucu başkanlığında 10 kurucu üyeyle kurulan Çorlu Gazeteciler Derneği yeni dernek merkezinin açılışını gerçekleştirecek. Kazımiye Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde yer alan Kılıçoğlu Danış Towers D Blok 4. Katta yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği`nin açılışı ile ilgili olarak bilgiler veren dernek başkanı Levent Silistre açılışa tüm gazeteci meslektaşlarının davetli olduğunu söyledi. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yeni yönetimi olarak 2013 yılının Nisan ayında yapılan genel kurul ile göreve geldiklerini anımsatan Silistre: “Göreve geldiğimiz ilk günden beri meslektaşlarımızın bir araya gelebilecekleri bir dernek merkezi oluşturmak istedik. Bu doğrultuda üyelerimizle koordineli bir çalışma yürüterek Çorlu Gazeteciler Derneği`ne, derneğimizin ve meslektaşlarımızın adına yaraşır bir dernek merkezi oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Şimdi bu merkezin açılışını hep birlikte gerçekleştirmek için tören düzenleyeceğiz. Bu törene tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği olarak,  sadece Çorlu için değil bölgede örnek olarak gösterebilecek ilk olarak nitelenecek projeleri kısa zamanda bir bir hayata geçirdiklerini de sözlerine ekleyen Levent Silistre: “Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti gerçekleştirdik. Sadece dernek üyelerimize değil, büyük bir aile olduğumuz için ailelerimizle birlikte organizasyonlar gerçekleştirdik. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak daha pek çok projeye imza atmayı düşünüyoruz. Üyelerimizle ortaklaşa hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin