info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Köpek Yarışması

Tekirdağ ın Çorlu İlçe Belediyesi ve Avcılar Derneği tarafından düzenlenen av ırkı köpek yarışması yapıldı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçe Belediyesi ve Avcılar Derneği tarafından düzenlenen av ırkı köpek yarışması yapıldı. Çeşitli kentlerden getirilen 39 köpeğin yer aldığı yarışmada ayak yapıları, duruşları ve yürüyüşleri dikkate alınan köpeklerden dereceye girenlere kupa ve mama hediye edildi. 
 
Çorlu Belediyesi Park bahçeler Müdürlüğü bahçesinde yapılan yarışmaya Belediye Başkanı CHP'li Ünal Baysan, Köpek Irkları Federasyonu Başkanı Hasan Cansever, Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Yüksel Kocamanlar, Çorlu Avcılar ve Kopoy Köpekleri Yetiştirme Derneği Başkanı Enver İşseven ve dernek üyeleri katıldı. Türkiye'nin bir çok kentinden 39 köpeğin getirildiği yarışmanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ünal Baysan, 
 
yarışmayı ilk duyduğunda heyecanlandığını, bugün heyecanının iki katına çıktığını söyledi. 
 
Köpek Irkları Federasyonu Başkanı Hasan Cansever ise Çorlu Belediyesi'nin kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a teşekkür plaketi verdi. Yapılan yarışmada sahipleri tarafından komutlar verilerek yürüyen av ırkı köpeklerin ayak yapıları, duruş, yürüyüş ile ağız diş yapıları seçici kurul tarafından değerlendirmeye alındı. Yarışmada Ramis Minas'ın 'Kurzhaar' cinsi köpeği ile birinci olurken, ikinciliği Murat Akgün'ün 'Pointer' cinsi 'Sukas' isimli köpeği, üçüncülüğü Ahmet Doğrusözlü'nün 'Setter' cinsi 'Reks' isimli köpeği elde etti. Yarışmada dereceye giren köpeklere kupa ve mama hediye edildi.