info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da Banka Atm si Soyuldu

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde özel bir bankanın otomatik para çekme makinasının para kasasını oksijen tüpü ile açan kimliği belirsiz kişiler, ATM den 70 bin lira çalarak olay yerinden kaçtı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde özel bir bankanın otomatik para çekme makinasının para kasasını oksijen tüpü ile açan kimliği belirsiz kişiler, ATM'den 70 bin lira çalarak olay yerinden kaçtı. 
 
Soygun, Omurtak Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesindeki özel bankaya ait ATM'de meydana geldi. Sabaha karşı olduğu tahmin edilen soygunda, kimliği belirsiz hırsızlar ATM'nin arka kapısını zorlayarak açtıktan sonra yanlarında getirdikleri oksijen tüpüyle para kasasının bulunduğu alanı kesti ve kasadaki paraları alarak kaçtı. Soyguncular kabloları keserek alarmı devre dışı bırakılırken, ATM'nin kapısını açık gören vatandaşlar soygunu fark ederek polise haber verdi. 
 
ATM'de yapılan incelemede oksijen tüpü ile kasanın kesilerek içerisinden 70 bin lira çalındığı belirlendi. Polis hırsızların olay yerinde bıraktığı oksijen tüpü ve kapılardan parmak izi alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.