info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da 6 Yaşındaki Çocuğun Öldürülmesi

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde, 6 yaşındaki oğlu Muhammet Fırtına yı öldürdüğü iddia edilen anne Dilber Fırtına ile iki sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar anne Dilber Fırtına ile Fadime Sezer, Kemal Ermiş, Kadir Sezer ve Kader Sezer katıldılar.

Karar öncesi son bir sözü olup olmadığını sorduğu anne Dilber Fırtına, "Oğlumu, Sinan Gök ile birlikte öldürdük. Sinan Gök bu duruma daha fazla dayanamayarak geçtiğimiz yıl kaldığı cezaevinde intihar etti" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan anne Dilber Fırtına'yı ağırlaştırılmış müebbet, Fadime Sezer ve Kemal Ermiş'i müebbet, Kadir Sezer ve Kader Sezer'in de 20'şer yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkarılarak cezaevine gönderilen Dilber Fırtına ille Fadime Sezer, Kader Sezer, Kemal Ermiş ve Kadir Sezer'e bir grup vatandaş tepki gösterdi.

-OLAY-

Çorlu'da, 14 Nisan 2009'da kaybolan Muhammet Fırtına'nın (6) cesedi, 26 Mayıs 2009'da Nusratiye Mahallesi Kumluca mevkisinde çürümüş halde bulunmuş, anne Dilber Fırtına cesedin çocuğuna ait olduğunu giysi ve ayakkabılarından teşhis etmişti.

Polisin yaptığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Dilber Fırtına ile Kader, Fadime ve Kadir Sezer Tekirdağ Kapalı Cezaevine, Sinan Gök ile Kemal Ermiş ise Silivri L Tipi Cezaevine konulmuştu. Sinan Gök, bir süre sonra cezaevinde intihar etmişti.

Bu arada, anne Dilber Fırtına, ulusal yayın yapan televizyon kanalının sabah programına günlerce çıkarak, çocuğunun bulunması için yardım istemişti.

Kaynak : Haber3