info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi İftar Yemeği Verdi

Çorlu Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi.

Çorlu Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı'nın ev sahipliğinde Shiva Et Lokantası'nda gerçekleştirilen yemeğe, Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü, Bülent Belen ve Özlem Yemişçi, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Çorlu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nejat Batur, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Çemrek, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Rusko Georgiev, Çorlu'da görev yapan hâkimler ve savcılar, ilçe başkanları, civar belediye ve belde başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Adnan Kum, AKP İlçe Başkanı Adnan Volkan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve oda başkanları, bürokratlar, mahalle ve köy muhtarları, Çorlu Belediyesi'nin eski başkanları ve iş adamları ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

850 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Bugün burada Çorlu'nun bir bütün olduğunu gösteriyoruz. Böyle bir kadir gecesinde iftarı hep beraber yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Ama bu gecenin ayrı bir özelliği de var. Çorlu'da uzun yıllar hizmet etmiş Sayın Kaymakamımız Ali Dursun beyefendinin bir tayin neticesiyle ilçemizden ayrılışının son haftasına girmiş bulunmaktayız. Ben kendisine bir anı takdim etmek istiyorum," dedi. Baysan, daha sonra Çorlu Kaymakamı Ali Dursun'a özel bir şilt takdim etti.

Çorlu Kaymakamı Ali Dursun yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımız Ünal Baysan'ın bu kadirşinas jesti beni gerçekten duygulandırdı. Başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olmak üzere tüm belediye organlarına ve çalışanlarına böyle bir geceyi düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Beş yıl kadar bir süre sizlerle beraber olduk. Çorlu'nun her ne hizmeti, sorunu olduysa hep beraber çalıştık. Çok kadirşinas bir kitleyle burada beraber oldum. Biz de Konya'nın Akşehir ilçesine atanmış bulunuyoruz. Birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarıma, Çorlu'da bulunan tüm kurumların yöneticilerine, muhtarlarımıza, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim," dedi.

Daha sonra Çorlu Müftüsü Nazmi Söğüt tarafından iftar duası okundu. Fasıl eşliğinde iftar yemeğini yiyen davetliler, samimi bir ortamda sohbet ettiler.