info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cinayet olayında flaş gelişme

Önce serbest bırakıldı sonra tutuklandı.

Çorlu da 06 Mart 2010 tarihinde meydana gelen cinayet olayında gözaltına alınarak savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan kişi ikinci kez sorgusu alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çorlu da pastanede kahvaltı yaparken yıllar sonra karşılaştığı ağabeyinin katili yerine yanında ki arkadaşını öldüren Ş. E. (18) çıkarıldığı Çorlu 1. Sulh Ceza Mahkemesince Cumartesi günü tutuklanmıştı. Olay sırasında yanında bulunan arkadaşı C. L.(27) ise savcılıkça sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Fakat C.L. dün davaya bakan cumhuriyet savcısı tarafından tekrar ifadesini alınması için Çorlu Adliyesine çağırdı. Cumhuriyet Savcısına ilk verdiği ifadesini tekrarlayan C.L. bu kez tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. C.L çıkarıldığı mahkemece ?suça iştirak iddiasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay; Ş. E. (18) ve C. L.(27) 06 Mart 2010 tarihinde kahvaltı yapmak için oturdukları pastaneye 1996 yılında Ş. E. nin (18) ağabeyini öldüren R.Y. ve 2 arkadaşı girdi. Ağabeyinin katilini gören Ş.E. lavobaya gittiği sırada belinde ki silahı çıkararak R.Y. ye ateş etmek istediği sırada araya giren Muhammet F. yi vurdu. Muhammet F. olay sonrası yaşamını yitirirken, Ş. E. (18) ve C. L.(27) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularının ardından Ş. E. (18) mahkemece tutuklanırken arkadaşı C. L.(27) savcılıkça serbest bırakılmıştı.