info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çılgın Aşık Dehşeti: 3 Ölü

Tekirdağ da kıskançlık krizine Adnan Yakut, eski sevgilisi ile erkek arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti.

Tekirdağ da taksicilik yapan bekar Adnan Yakut, Barbaros Beldesi ndeki bir gazinoda konsomatris olarak çalışan Zaharonova Kerimbekinova ile aşk yaşadı. Ancak çift iddiaya göre yaklaşık 2 ay önce ayrıldı.

Eski sevgilisi Zaharonova Kerimbekinova nın Yüzüncü Yıl Mahallesi Kültür sokak Hacaoğlu Sitesi, A Blok, 5 nci kattaki dairesinde yeni sevgilisi Serkan Şekerpancarı ile buluştuğunu öğrenen Yakut belindeki tabanca ile saat 19.00 sıralarında bu eve gitti ve kapıyı açan eski sevgilisi ve kendisi gibi taksici olan Serkan Şekerpancarı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Adnan Yakut, belinden çıkartığı silahı ateşledi ve rastgele 11 el ateş etti.

Başına bir el kurşun isabet eden Kerimbekinova ile vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden Şekerpancarı olay yerinde öldü. Olayın ardından evden koşarak kaçan ve geldiği otomobili ile kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Barbaros Beldesi ndeki Kardelen sitesindeki evine gelen Yakut, aynı silahla başına sıktığı bir kurşunla intihar etti.

Patlayan silah seslerini duyan iki ayrı sitenin sakinlerinin haber vermesiyle gelen polis ve jandarma ekipleri, yaptığı incelemenin ardından cesetleri nöbetçi savcının talimatı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderdi.Soruşturma sürüyor.