info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ Merkez İlçe İstişare Toplantısı bugün yapıldı

Chp Tekirdağ Merkez İlçe İstişare Toplantısı bugün yapıldı

Tekirdağ CHP merkez ilçe istişare toplantısı bu gün Tekirdağ Belediyesi Kültür merkezinde (BKM) geniş katılımlı olarak yapıldı. Tekirdağ Merkez ilçe başkanı M. Emre Kervancılar ve Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü ile il başkanı Recep Palabıyık ve istişareye katılan üyelerin katılımıyla geç saatlere kadar toplantı devam etti.

CHP Tekirdağ il başkanlığı bütün ilçelerde yaklaşan mahalli seçimler, Anayasa ve kapanan beldeler ve Tekirdağ belediyesinin çalışmalarıyla ilgili üyelerin hepsi programa göre basına kapalı olarak düşüncelerini serbestçe dile getirdiler.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ CHP il başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ Belediye başkanı Adem Dalgıç, Belediye başkan vekili Ali Kılıç, Kent konseyi başkanı Levent Gündoğdu, Başkan yardımcısı Haldun Güler, Eyüp Yiğiter, Minür Karaevli, eski il başkanları ,Sami Eren, Ahmet Has, Aydın Kurban, Fahrettin Meker, Kadir Albayrak, eski çevre bakanı Fevzi Aytekin, eski milletvekili Av. Mehmet Nuri Saygun, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri,milletvekili adayları, Gülferah Gürel, Şerafettin Kurt,Necmettin Erdoğan,Ercan Kısa,Mennan Yıldırım ve parti yöneticileri ve delegeler katıldı.

Merkez ilçe başkanı yaptığı açılış konuşması sonrası istişare toplantısını yönetmek üzere divanda görev yapacak isimleri açıklayarak salonda onay alınmasının ardından teklif edilen M.Emre Kervancılar, Ahmet Gündoğdu, Duygu Başaraner, Nesrin Avcı, Attila Gündüzalp divanda görev yaptılar.