info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ İl Kadın Kolları Şarköy’de

CHP Tekirdağ il kadın kollarının her ay bir ilçede düzenledikleri performans toplantılarını Şarköy ilçemizde yaptılar.

İl ve ilçe kadın kolları toplantısına  , belediye  başkanı , ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
 
Toplantıyı ilçe kadın kolları başkanı Nilgün Güray toplantının ilçelerinde yapılmasında duyduğu memnuniyeti belirterek Şarköy'ün yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi. İlçe başkanı Vahit Aslan da kadınlarımız , gençlerimiz ve balediye başkanımızla uyumlu çalışan bir örgütüz Şarköy zaten bizim hedefimiz büyük şehir diyerek gençlerin ve kadınların önemini vurguladı. Ardından söz alan belediye başkanı Süleyman Altınok ise belediyenin yaptığı çalışmaları özetleyerek  örgütle çalışmanın önemli olduğunu , başarının planlı ve uyumlu çalışmadan geçtiğini söyleyerek örgütünün kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.En son söz alan il kadın kolları başkanı  Hülya Karaağaç ise  önce örgütle belediyenin uyumlu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek  birlikten kuvvet doğar dedi.Daha sonra Hülya karaağaç  konuşmasına şöyle devam etti, kadınların başaramayacağı hiç bir şey yoktur , kadın barışçıldır, fedakardır ,aileyi yönetir, erkeğine destektir, çalışma hayatında başarılıdır, bu kadar başarıda imzası olan kadınlarımız siyasette geri plandalar, halbuki Mustafa Kemal Atatürk seçme ve seçilme hakkını 1934 'te bizlere tanımıştı. Bizler bu hakkımızı artık yerelde ve genelde ezici bir çoğunlukla kullanmalı  ve  Partimizin  o/o 33'lük kotasını iyi değerlendirmeliyiz, Hak verilmez alınır diyerek kadınları siyaset yapmaya çağırdı.  ''her başarılı bir erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır sözünü tersine çevirip, her başarılı kadının arkasında başarılı bir erkek görmek istiyoruz.'' dedi  Yerel seçimlerde Tekirdağ da 11 ilçe ve büyükşehir belediyelerini alacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın Tekirdağ bizimdir diyerek toplantının esas gündemine geçildi.
 
Kadın kolları yaptıkları çalışmaları, uyguladıkları projeleri paylaştılar. daha sonra kadınlar toplu halde esnafı, sivil toplum örgütlerini ve çay bahçelerini gezerek  sorun ve şikayetleri dinlediler, vatandaşlarla oturup birlikte çay içtikten sonra toplantı sona erdi
 
                                                               CHP TEKİRDAĞ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI 
 
                                                                                   HÜLYA KARAAĞAÇ