info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp : Tekirdağ da Güzel Şeyler Oluyor

Tekirdağ CHP İl Başkanlığından Yapılan Yazılı Açıklamada;

    İlimizde yaşayan vatandaşlarımız 28 Kasım Çarşamba günü minibüslere bindiklerinde, şoförlerin güleryüzü ile karşılaştılar. Sebebi sorulduğunda dün (27 Kasım 2012 Salı) Belediye’de yapılan otobüs ihalesini kazandıklarını ve  bundan sonra halka daha iyi hizmet verebilecekleri, taşımacılık sektöründeki dönem milyonlarca liranın, Tekirdağ, da kalacağını, bunu da tüm Tekirdağ esnafına yansıyacağı için, herkese gelir sağlayacağını ve bir çok çalışan insanın ekmek yiyeceğini ve bu güzel şeylerden dolayı bu gün sevindiklerini, yüzlerinin güldüğünü belirtmişlerdir.

  Daha sonra, 7 yıl önce aynı şekilde ihaleyle taşımacılık işinin, bugünkü şirkete verildiğini, kulaktan – kulağa söylentiler olduğunu  bu süre içinde de, minibüsçü esnafının çok üzüldüğünü işte bu sebepten sevinçlerinin büyük olduğunu söylediler. Bu durum incelendiğinde bugün yapılan ihalenin açık ve şeffaf olduğunu, belediyenin gösterdiği hassasiyete de teşekkür ettiler.

 Bizler de CHP olarak, halk yararına, doğru şeylerin yanında olduğumuzu bu yüzden de belediye ilgililerini kutladığımızı bildirir, kendilerine olan güvenin devam etmesi için, halkın yararına işler yapmaya devam etmelerini dileriz.

                 Recep PALABIYIK

CHP İL BAŞKANI denildi.