info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Muratlı İlçe Başkanlığından Şok Basın Açıklaması

Koltuğa Yapışma Zirvede Bırak

CHP Muratlı ilçe başkanı Ali Çoban,ilçe parti binasında basın açıklaması yaptı.Belediye başkanı Nebi Tepe’yi  ima eden konuşmasında,3 dönemdir görev yapan belediye başkanının artık bırakması gerektiğini söyledi ve belediye başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.
 
Muratlı belediye başkanlığı aday adaylığını ilan eden Ali Çoban,ilçe başkanlığından istifa ettiğini,en yakın zamanda yeni ilçe başkanının seçileceğini söyledi.Tekrar aday olacağı beklenen Nebi Tepe’yi kasteden sert konuşmasında önemli mesajlar verdi.Ali çoban konuşmasında şunları ifade etti;Ben 2005 yılından şu anda bulunduğumuz 2013 yılına kadar  toplam 8 yıldır Cumhuriyet Halk partisi Muratlı ilçe başkanlığı görevini sürdürüyorum.Bu sekiz  yıl içinde iki genel seçim,bir yerel seçim ve bir de referandum atlattık.Ben,her seçimden sonra dönüp baktığımızda,başarılı sonuçlar aldığımızı gördüm.Bu başarıda,önce ilçe yöneticilerime,kadın kolları başkanı ve kadınlarımıza,gençlik kolları başkanı ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum.Yılmadan,usanmadan,bıkmadan çok çalıştılar ve bu başarıda payları büyüktür.Bu başarı hepimizin,tüm Muratlı örgütünün başarısıdır.
 
Değerli arkadaşlar,bizim Türk siyasetinde,siyasetçilerinde geleneksel hale gelen bir şey vardır.Koltuğa oturduğunda kimse kalkmak istemez.Koltuğu bırakmak bilmez.Tabiri caizse,koltuğa yapışırlar.Bunun örneklerini geçmişte gördük,günümüzde de görüyoruz.Bırakmak için ille de seçim mi kaybetmek gerekiyor? Zirvede kendiliğinden bırak ki,insanlar seni alkışlasın,daha çok saygı duysun,takdir etsin.
Hep deriz;gençler partiye niye gelmiyor?Sizdene gençlere ye mi kalıyor?
 
Onun için,herkes bırakma zamanının geldiğini bilecek ve kendiliğinden koltuğu bırakacak.Ben de bunu düşünerek,sekiz yıldır  sürdürmekte olduğum ilçe başkanlığını bırakıyorum ve Mart  2014 de yapılacak belediye başkanlığıseçimlerinde partimden aday adaylığımı açıklıyorum.
 
Sizlerin desteğiyle önce aday, sonra belediye aşkanı olarak Muratlı’ya hizmet etmek istiyorum.İşimin kolay olmadığını biliyorum ama sizlerin desteğiyle unu aşararak Muratlı’yı hep beraber yöneteceğiz.
 
SLOGANIMIZ ŞUDUR:HEP BERABER YÖNETMEYE VAR MISINIZ?
 
Hepinize katılım ve desteğinizden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.Ali Çoban’ın, “ben çakma partili değilim” diyerek,önce SHP ardından DSP ve şimdi CHP’YE geçen Nebi Tepe’ye göndermede bulunması da dikkat çekti.Basın açıklamasına,çok sayıda partilinin yanı sıra, genel seçimde miiletvekili aday adayı olan İsmail Doğaroğlu da katıldı.Bu basın açıklamasına,belediye başkanı Nebi Tepe’nin ne cevap vereceği ve aday adaylığını ne zaman açılayacağı merakla bekleniyor.
 
Ali Çoban’ın,Belediye başkanının tepeden atanması durumunda ne yapacağı sorulduğunda cevap vermekten kaçındığı görülürken,böyle bir ihtimal dahilinde partiden büyük çoğunluğun tepki için geçen seçimde olduğu gibi,Dsp’ye oy vermesi olasılığı ağır basıyor.Böyle bir durumda çok sayıda istifa da bekleniyor.
                                      
Kaynak : Murat Ürtekin