info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Kadın Kolları Sarayda

CHP’li kadınlar Saray ilçesine adete gövde gösterisi yaptılar.

Kadınlar il kadın kolları başkanı Hülya Karaağaç önderliğinde önce Saray belediye başkanı Nazmi Çoban'ı ziyaret ettiler  daha sonra belediye başkanını da yanlarına alarak parkta oturan vatandaşları ve çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler, daha sonra toplantı salonuna geçerek  aylık performans toplantılarını yaptılar.

 İl  Kadın kolları başkanı Hülya karaağaç  yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi. Kadın kolları olarak ilimizde ve ilçelerimizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz , bu toplantılarla da yaptıklarımızı birbirimizle paylaşıyor ve eksiklerimizi görüp farklı projeler yaratarak  çalışmalarımızda uyguluyoruz bu çalışmalarımızla da yerelde ve genelde başarılı olacağımıza da inanıyoruz ve başarılıda olacağız bundan kimsenin şüphesi de  olmasın diye konuştu..
 
 
Karaağaç, öğrenci evleri ile  ilgilide şöyle bir değerlendirmede  yaptı. Hükumet ne yapacağını şaşırmış durumda , gezi olayları ve ODTÜ olayları gözünü korkuttu, bu kezde ebeveynler üzerinde siyasete başladı aileleri bu şekilde korkutmaya çalışıyor ama birşeyi unutmuş görünüyor, gezinin bir özel yaşama müdahale patlaması olduğunu, öğrenci evleri müdahalesinin de başka bir patlama olacağını  hesaplamadı sanırım, o da elinde patlayacaktır. Başbakan ahlak bekçiliği yapmaktan vazgeçip  yoksulluk içinde yüzen vatandaşı için neler yapması gerektiğini düşünsün,  hükumet halkı yoksullaştırdı, balık tutma yerine , balık vermeyi yeğleyerek insanları eline bakar duruma getirdi diye konuştu.
Kaynak : Murat Ürtekin