info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköyspor da Gencer Dönemi

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Çerkezköyspor yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

İlk olarak Teknik Direktör ve Sportif Direktör ile anlaşma sağlayan Çerkezköyspor takımı bu sayede transferdeki sessizliğini de bozmuş oldu. Sportif direktörlüğe getirilen Erol Özbek yaptığı açıklamada, “Ahmet Korkmaz Başkanımın yanında çalışacak olmaktan son derece mutluyum. Vasfımın Sportif Direktör algılanması sadece bir ibare benim için. Ben zaten Ahmet Başkanın olduğu her ortamda kayıtsız şartsız onun yardımcısıydım ve bu durumdan son derece şahsım adına mutluluk duydum. Bu güne kadar ne yaptımsa bundan sonra da farklı bir şey yapmayacağım. Çerkezköyspor takımı ve Ahmet Başkan için elimden ne geliyorsa onu yapacağım. Başkanımız ve dolayısıyla Çerkezköyspor takımı bu sezon gerçekten son derece maddi zorluklar çekiyor. Bu zor günlerde Başkanımız ve Çerkezköyspor takımının yanında olmaktan başka şansım yoktu. Sağolsun Ahmet Başkanımız beni bu göreve layık gördü. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım çabalarımızın karşılığını alır ve Çerkezköyspor takımını hak ettiği yerlere çıkarırız” dedi.
 
Çerkezköyspor takımının çiçeği burnunda Teknik Direktörü Orhan Gençer ise, Çerkezköyspor takımından teklif aldığında tereddüt etmeden kabul ettiğini ifade ederek, “Çerkezköyspor takımının geçmişi ve yapısı ile çok daha üst kategoriler de yer alması gerektiğine inanıyorum. Çok kısa sürede kadroyu oluşturup hemen çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.
 
Teknik Direktör Orhan Gençer'in yardımcılığına ise Bekir Sevindik getirildi. Transferler hakkında konuşan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Sportif Direktör Erol Özbek’in içlerinden biri olduğunu belirterek, “Çerkezköyspor takımında görev sürem boyunca hep yanımızdaydı ve yine yanımızda olacak. Teknik Direktörümüz Orhan Gencer, Bal Ligini tanıyan bir hoca ve kendisi ile başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.
 
Diğer yandan maddi açıdan zor günler geçiren Çerkezköyspor takımının bu sezon sponsorluk konusunda önemli bir yol kat ettiği ve Teknik Direktör masraflarının tamamının da sponsor desteğiyle sağlandığı öğrenildi. Sponsor ile resmi anlaşma yapılmasının ardından bu konuda resmi açıklamalarında geleceği öğrenilirken, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, sponsorluk niyetinde olan tüm iş adamları ve firmalara kapılarının açık olduğunu ifade etti.
 
Çerkezköyspor Takımının yeni teknik direktörü Orhan Gencer, 1999-2001 yılları arasında Üsküdar Anadolu Kulübünde Profesyonel takım antrenörü, 2007-2008 arasında Fenerbahçe Gençlik Gelişim Antrenörü, 2008-2009 Fenerbahçe B Genç Takım teknik sorumlusu, 2010-2011 İstanbul Kartal Belediyespor BAL Antrenörü, 2011-2012 Dikilitaş kulübü amatör takım teknik sorumlusu ve 2012-2013 Dikilitaş kulübü BAL Teknik Sorumlusu olarak görev yaptı.