info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköyspor : 0 - 0 : Bozcaadaspor

Bölgesel Amatör Lig’de dördüncü haftaya bir puanla giren hafta sonu Çerkezköyspor Çanakkale deplasmanda Bozcaadaspor ile puan mücadelesi yaptı.

Çerkezköyspor rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği gol ve golleri bir türlü bulamadı. Çerkezköyspor karşılaşmadan da golsüz eşitlik ile ayrıldı. Çerkezköyspor aldığı bu beraberlikle puanını 2 yaparken, ligde henüz gol ile de tanışmadı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ÇOK GOL ARAMASINA RAĞMEN BULAMADI
 
Bölgesel Amatör Lig’in güçlü ekibi Çerkezköyspor deplasmanda karşılaştığı Bozcaadaspor karşısında üstün bir oyun sergilemesine rağmen müsabakadan bir punla ayrıldı. Müsabakanın başından sonuna kadar daha derli toplu bir futbol sergileyen Çerkezköyspor  aradığı golü bulmakta zorluk çekti. Gerek Bozcaadaspor takımının defans ve kalecisinin gününde olması, gerekse Çerkezköyspor takımının forvetlerinin şanssız bir günde olması kısır bir skorun ortaya çıkmasına neden oldu. Bozcaadaspor genç ve disiplinli bir şekilde sahaya iyi yayılıp takım oyununu iyi uygulamaya çalıştı. Müsabakanın genelinde oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve daha etkili olan deplasman takımı Çerkezköyspor takımı bir türlü galibiyeti getiren golü kaydedemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı. 
 
MÜSABAKA 0-0 SONA ERDİ   
 
 Müsabakanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Ancak ileride Abdi’yi pozisyonlarla buluşturamayan Çerkezköyspor bir türlü istediği gol ve golleri bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekip Bozcadaaspor ise gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlandı. Çerkezköyspor bu bir puan ile puanını iki yaparken, Yalovaspor’un haftayı üç puan ile kapatması sonucu Çerkezköyspor ligin dibine demirledi. Çerkezköyspor yöneticileri Çerkezköyspor’un önümüzdeki haftalarda gol yollarındaki sorunları aşarak çıkışa geçeceğini ve hedefine varacağını ve bundan taraftarların sabırlı olmasını istediler.