info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Sağlık İçin Yürüdü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanındaki piknik alanı içerisindeki 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine katılanlara kuruyemiş dağıtıldı. 
 
Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada, "Sağlık Bakanlığımızın Türkiye Sağlıklı beslenme ve Hareketli Hayat Programı Fiziksel hareketsizliğin azaltılabilmesi için düzenlenen yürüyüştür. Sağlık açısından da önemli olan bu yürüyüşler her ayın son Pazar günü bu şekilde yürüyüş etkinliği gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüş etkinliğine tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızın katılmasını bekliyoruz" dedi. 
 
Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Belediye Meclisi üyeleri Rağbet Erol, Funda Service, Dr. Nurtekin Erol, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.