info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büro Memur Sen Genel Kurulu Yapıldı

Tekirdağ Memur-Sen 2. Olağan genel kurulu bu gün TSO salonunda hararetli tartışmaların yaşandığı bir seçim sonrası yapıldı.

Tekirdağ Memur-Sen 2. Olağan genel kurulu bu gün TSO salonunda hararetli tartışmaların yaşandığı bir seçim sonrası yapıldı.
 
Mevcut başkan Celil Tadık’ın 3 yıllık faaliyet mali raporun hesabını genel kurula ibra etmesinden sonra protokol konuşmalarında yapılan çalışmalarla ilgili genel merkez ve genel başkanı eleştiren Celil Tadık’a genel başkan yardımcısı Abdül Vahit Ergün tarafından cevap verilmesi salonda tansiyonu yükselti.
 
Divan başkanı Adem Yaryıkan divanda görevli üyeleri Gökay Özdemir ve Ali Tepecik tarafından oylamaya geçilmeden evvel Tekirdağ SGK il müdürü Mahmut kotan, İş Kur Müdürü Şerafettin küçük ve Tekirdağ Memur-Sen il temsilcisi Ferruh Topuz kongreye katılan üyelere selamlama konuşması yaptılar. Büro Memur Sen genel merkezinden Genel başkan yardımcısı Abdül Vahit Ergün ve Murat Sipahi, İstanbul büro Memur senden Sezai Soysal, Serkan Açıkgöz, Hüseyin Bakıcı ile Tekirdağ Tic. il müdürü Enver Tepe genel kurula katıldılar.
 
Tekirdağ Büro Memur Sen’e kayıtlı 520 delegeden 251 üyenin oy kullandığı seçimde 146 oy Fatih Şeker’in listesine 105 oy da Celil Tadık’ın listesine çıktı.
 
Fatih Şeker’in Yön Kur. listesi:
Fatih Şeker
Süleyman Türker
Murat Topal
Güven Kocaağlar
Veysi Güllü
Numan Gişi
Rasim Pehlivan
 
Denetim Kur. Asil
Hakkı Öztürk
Mustafa Topçu
Saim Efek
 
Disiplin Kurlu Asil
Hasan Olcay
Abdullah Yılmaz
Ayhan Yıldırım
 
Üst Kur. delegeleri
Fatih Şeker
Süleyman Türker