info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Burnu Bile Kanamadı

TEKİRDAĞ da çocukları yanında olmadığı için bunalıma giren 38 yaşındaki Sultan Yılmaz, oturduğu evin 4 üncü katından atladı.

TEKİRDAĞ da çocukları yanında olmadığı için bunalıma giren 38 yaşındaki Sultan Yılmaz, oturduğu evin 4 üncü katından atladı. Toprak zemine düşen ve burnu bile kanamayan Yılmaz, çekilen tomografisinin ardından taburcu edildi.

İki çocuğunun babası olan resmi nikahsız eşinden 1 yıl önce ayrılan Sultan Yılmaz, ağabeyi Haydar Yılmaz ın Hürriyet Mahallesi Tepebaşı sokak üzerindeki Yeşilköy Apartmanı na taşındı. 2 çocuğu babalarının yanında kaldığı için çocuklarını özleyen ve bayramda yanında olmadığı için bunalıma girdiği belirtilen Yılmaz, bugün saat 08.00 sıralarında evde kimsenin olmadığı an 4 üncü kat balkonundan kendisini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen Yılmaz ı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri boyunluk taktığı Yılmaz ı ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırdı. Burada tomografisi çekilen Yılmaz ın vücudunda kırık ve iç kanaması olmadığı belirlendi. Bir süre sonra da taburcu edilen Yılmaz, ağabeyi ile birlikte hastaneden ayrıldı.

Polise, çocuklarının eski eşi ile birlikte İstanbul da yaşadığını söyleyen Sultan Yılmaz, 1 yıldır çocuklarını göremediğini ve bu nedenle bunalıma girerek intihar girişiminde bulunduğunu söyledi