info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Mahallede de Çöp Konteynırı Yok

Çorlu Şeyhsinan Mahallesi Ereğli Sokak girişinde çöp konteynırının olmayışı maalesef ki çöplerin mahalle ortasında birikmesine neden oluyor.

 

Aynı sorun geçtiğimiz gün Hacı Salih Sokak aralığında da görülmüştü, bu alanda da çöp konteynırının olmayışı yüzünden çöpler sokak ortasında toplanıyordu, sorun hakkında gazetemizde genişçe bir alanda haber metni olarak gerekli kurum ve kuruluşlara bu konu hakkında çözüm üretmeleri gerektiğini söylemiştik.
 
Şimdi de aynı sorun Ereğli sokakta bulunuyor, bu gibi gerekli görülen alanlara çöp konteynırı konulması şart bizler bu gibi sorunları gazetemizde haber olarak yansıtmaya devam edeceğiz, mahallerde çöp konteynırı olması şart böylelikle sokak araları ve mahalle içleri etrafa temiz bir görüntü versin.
 
Alında bu iş Çorlu Belediyesi Temizlik işlerine ait onların belirleyeceği alanlara çöp konteynırı konulması ama işleri başlarından aşkın olacak ki bizlerde elimizden geldiğince yardım ediyoruz gerekli olan mahallere çöp konteynırı konulması gerektiğini gösteriyoruz.