info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Kez İlk Müdaheleyi Vatandaş Yaptı!

Tekirdağ dan hastayı hastaneye bırakan ambulans dönüş yolunda kaza yaptı. Kaza da Ambulans içinde bulunan 3 sağlık görevlisi yaralandı.

Edinilen biliye göre Beser Kuzu yönetimindeki 59 EL 112 plakalı Tekirdağ 112 Acil Servisine bağlı ambulans, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Acil bir hastayı bıraktıktan sonra Tekirdağ a dönüşe geçti.

Ambulansın saat 03.00 sıralarında E-5 Karayolu Küçükçekmece Askerlik Şubesi mevkiinde ön sağ lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans yan yatarak durabilirken, yan yatan ambulans içinde bulunan sürücü Beser Kuzu, Ambulans hemşiresi Filiz Yasa ve doktor İbrahim Çelik hafif şekilde yaralandı. Yaralıları çevredeki vatandaşlar ambulansın içinden çıkartırken, Filiz Yasa, yoldan geçen bir özel araçla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı.

Diğer yaralılar Beser Kuzu ve İbrahim Çelik kaza yerine gelen ambulanslarla Avcılar Devlet Hastanesine kaldırıldı. E-5 karayolu Edirne İstikameti kazadan sonra kısa süreliğine trafiğe kapandı. Kapanan trafik ambulansın çekiciye alınması ve yol temizleme çalışmalarından sonra tekrar trafiğe açıldı.

Hastaneye kaldırılan ambulans görevlilerinin durumlarının iyi olduğu bildirildi.