info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Hafta Sonu MHP de Kongre Rüzgarı Esti

Çerkezköy, Saray, Malkara,Hayrabolu ve Malkara İlçe Kongreleri Yapıldı

ŞARKÖY İLÇESİ KONGRE SONUÇLARI

Tekirdağ Şarköy ilçesi MHP kongresi için belediye nikah salonun da toplanan ilçe üyeleri ve MHP İstanbul MYK üyesi Nusret Okumuş MHP il başkan vekili Cezmi Tuna Merkez ilçe başkanı Enez Kaplan il yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık partililer Ülkü ocakları M.Ferhat Ersayın, çorlu eski ilçe başkanı Saral Sarıalioğlu ve yön. Kurulu üyeleri katıldılar.

Şarköy 7. Olağan ilçe kongresine tek liste ile katılan Naci Bayraktar ve yönetimi üyelerin tamamının oyunu alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildiler.

Divan başkanlığına MYK üyesi Nusret Okumuş İl başkan yardımcısı Muhittin Agcı, Sinan İlban ve Gürol Onaran seçildiler.

MHP Şarköy il yönetim kurulu asil üyeliklerine :

BAŞKAN : Naci Bayraktar

    Mesut Mutlu
    Adnan Kargı
     Çetin Kayı
    Necmi Ekbiç
    Hüseyin Karayer
    Ali Sönmez
    Hasan Kurt
    Ali Güler
    İbrahim Avcı
    Murat Çalışkan
    Ahmet Özer
    Ersin Ahlat
    Hüseyin Karakoç
    Veli Kama

SARAY İLÇESİ KONGRE SONUÇLARI



Tekirdağ MHP ilçe kongreleri bu günde devam etti. Saray ilçesinde yapılan kongrede eski ilçe başkanı Hakan Özgül kongreye katılan tüm delegelrin oylarını alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Kongre divan başkanlığına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Şarköy İlçe Başk. Naci Bayraktar, İl başkan yardımcıları Muhittin Ağcı, Gürol Onaran ve Baki Bektaş seçildiler.

Saygı duruşu istiklal marşı sonrası gündem maddeleri tamamlandıktan sonra yapılan seçimlerde Hakan Özgül tekrar Saray ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Büyük Yocalı Muhtarı Ahmet Karakaş, Yeni partililerden Zafer CAncan,Çukuryurt Muhtarı Mümin Buluş, DP ilçe başkanı Eşref Yüzsüren, MHP Saray belediye başkan adayı Özgen ERtiş de katıldılar.

MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül Ve Yönetimi

    Mehmet Büberci
    Eren Akyıldız
    Halil İbrahim Malkoç
    Adnan Üstün
    Hasan Sunay
    Osman DAy
    Onur Tunç
    Umut Ufuk
    Zafer Candan
    Volkan Unutur
    Mustafa Özen
    Nedim Yazıcı
    Salih Topçu
    Samet Türker
 

ÇERKEZKÖY İLÇESİ KONGRE SONUÇLARI

Tekirdağ Çerkezköy ilçesi MHP olağan kongresi belediye nikah salonunda çok kalabalık bir partilinin katılımıyla yapıldı.

Günlerdir Çerkezköy de gündemdeki yerini koruyan İlçe kongresine mevcut başkan Mustafa Ordu, Eski İlçe başkanı Eser Önsel ve Eski ocak başkanlarından Ahmet Coşar aday olarak katıldılar.
Kongre divan gündemine göre verilen önergeyle divan başkanlığına MYK üyesi Özgür Bayraktar, Çerkezköy Karaağaç belde belediye başkanı Dr. Özkan Yücel, Dursun Toprak, Erol Akata, Osman Güneykaya seçildiler.
Faaliyet gelir gider raporlarının okunması ve ibrası sonrası aday olan Ahmet Coşar, Eser Önsel, Mustafa Ordu ayrı ayrı konuşmalar yaptılar.
Divan başkanı Özgür Bayraktarın yapmış olduğu duygu dolu konuşma ile salonda bulunan MHP li herkesi coşturdu.
Konuşmasında bütün gönüldaşlarımızla kucaklaşmamız ilçemizde yaşayan  vatandaşlarımızla bir araya gelmeliyiz ülkemizin içinde bulunduğu durum anlatılmalı ve parti politikalarımızla ilgili bilgi vermeliyiz.
Vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak için gerekli çalışma yapılmalıdır bunun yanında tarihin yoğurarak milli karakterimiz haline getirdiği unsurlarımıza sahip çıkılmalıdır.
Bu gün maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum bir yanda ihanetler öte yandan ihmaller ve Türklüğünü unutulmuş şuursuzlar ve diğer yanda Türk gönlü kafası taşımayan, kendilerini Türk saymayan devletin her türlü nimetlerinden faydalanan  devlet ve millet düşmanları ile kendilerini başka bir etnik gruptan sayan fırsat buldukça huzursuzluk çıkarmaya çalışanlar sunu çok  iyi bilmelidirler ki; yegane varlık sebebimiz olan yüce Türk Milletinin hayrına yararına olmayan her durumun ve her şeyin kaşısın da bedeli ne olursa olsun ödemeye karalı ve hazırız.
Çekilen bunca çile dökülen bunca gözyaşı ve kandan sonra vatan ve millet sevgisin de bizim en büyük şahidimiz tarihin bizatihi ta kendisidir.
Hiçbir zaman unutmayalım ki Coğrafyamız Tartışılırsa Milletimiz Milletimiz Tartışılırsa Devletimiz Devletimiz Tartışılırsa  Bayrağımız Bayrağımız Tartışılırsa Valığımız Otadan Kalkacaktır
Büyük Türk milleti , tüm dünyaya 29 ekim 1923 te Atatürk ile söylemiştir. Bu konuda Tük Milleti için  ilelebet kapanmıştır.
Türkiye Cumhuriyetini kuran halka “TÜRK MİLLETİ” denir
Mili birlik ve bütünlüğümüzün temelleri “Tek Devlet ,Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Dil, ülküsüne dayanır bu konuyu tartışmanın bizce anlamı yoktur. Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Biz seferle yükümlüyüz zafer Cenab-ı Allah’ın takdiridir iktidar olmak ve millete rahat bir nefes aldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Unutulmasın ki siz omuzlarınızda bu yüce milletin kaderini taşıyorsunuz.
Kaygılanmakta haklısınız ama umutsuzlukta asla çünkü umut sizsiniz dedi.

Adayların konuşmalarından sonra yapılan seçimlerde kullanılan 193 oyun 129 ‘u Mustafa Ordu'ya çıktı.
52 Eser Önsel,12 oyda Ahmet Coşar’a çıktı.

Mustafa Ordu Yönetim kurulu listesi

    Nusret Karalamacı
    Kmal Akın
    Ali Uluç
    Lütfü İğrek
    Ali Dönmez
    Nilay Asbaş
    Nuray Varol
    Ali İhsan Ozkan
    Mustafa Ulusoy
    Şükrü Sever
    Ümit Reşat Akkan
    Mustafa Yavaş
    Süleyman Güzel
    Mümin Kolay
    Sinan Gani
    Erhan Çiftçi
    Ahmet Kadak
    Recep Makal
 

HAYRABOLU İLÇESİ KONGRE SONUÇLARI


Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde yapılan 10. Olağan ilçe kongresinde yapılan seçimlerde Şenol Karabey 54, Zekeriya Meriç e karşı seçimi 47 oy aldı Şenol Karabey 54 oyla Başkan seçildi.

Divan başkanlığını MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen divan üyeliklerini Enver İşcan, Zeki Baş, ve Baki Bektaş yaptılar.

Heyecanlı geçen konuşmalarla Hayrabolu da  MHP nin daha güçlü olabilmesi kırgınlıkların bitirilmesi ve önümüzdeki yerel seçimlerde belediyenin kazanılması İl genel meclisi ve belediye meclisine üye seçilmesi için güçlü bir yönetim oluşturulması mücadelesi verildiği açıklandı.

Başkan adayların siyasi konuşmalar bölümünde yaptıkları vaatler üzerine divan başkanı Bülent Belen kim seçilirse seçilsin tüm arkadaşların birlik ve beraberlik içerisinde MHP bayrağı altında birleşmelşerini istedi. Yapılan konuşmalardan sonra Şenol Karabey 54 Zekeria Meriç 47 oy aldılar.

Başkan Şenol Karabey ve listesi

    Süleyman aksu
    İbrahim Kanmaz
    Rasim Ergüden
    A.Kadir Yeşilyurt
    Ali Osman İlhan
    Ali Engin
    V. Erdinç Çahan
    Turgay Baykut
    İsmail Şirin
    Ahmet Bitgen
    Nihat Güre
    Murat Demirtaş
    Mehmet Yanık
    Aladdin Özgül
 

MALKARA İLÇESİ KONGRE SONUÇLARI

Tekirdağ Malkara ilçesi 7. Olağan kongresinde mücadele veren mevcut başkan Kemal Ateş'e karşı Timur Vardar ve yönetimi seçimi kazandı.

Malkara ilçesinde MHP öncesi MÇP kurucu başkanlığından beri yönetimlerde görev yapan dava adamı Ülkücü duruşuyla her zaman örnek gösterilen tecrübeli Timur Vardar üyelerden 95 oy Kemal Ateş 72 oy aldılar.

MHP Malkara İlçe başkanlığı yapmış ve halen Malkara MHP il genel meclisi üyesi Şinasi Koltuk’un desteklediği Liste kazandı.

Malkara İlçe Kongresinde Divan Başkanlığı'na MYK Üyesi Nusret Okumuş, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliğini Erol Akata, Osman Güneykaya ve Mustafa Ayhan yaptılar.

Edirne MHP Eski Milletvekili ve Trakyabirlik Eski Genel Müdürü Cemallettin Uslu, Kağıthane Eski İlçe Başkanı Musa Küçük, MHP İl Başkan Vekili Cezmi Tuna, Merkez İlçe Başkanı Enez Kaplan, Başkan Yardımcısı Sertaç Alkaya, Çorlu Eski İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu, MHP İl Yöneticileri, Eski İl ve İlçe Başkanları, Çorlu İlçe Başkanı Hasan Uzun ve yönetim Kurulu üyeleri, Kozyörük Eski Belediye Başkanı Hasan Kandel ve çok sayıda partili katıldı.

Çok heyecanlı geçen kongrede 2009 yılında kazanılan il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyeliğinin dışında önümüzde yapılacak olan yerel seçimler belediye başkanlığının kazanılması hedef olarak gösterildi.

Yapılan seçimler sonrasında başkanlığa Timur Vardar
Yönetim kurulu asil üyeliklerine

    Aysel Ertürk
    Erkan Yaman
    Salim Başkan
    Mutlu Gürer
    Bekir Görgüç
    Orhan Karabağ
    Rasim erken
    Çağatay Çıngar
    İbrahim Çakmak
    Mustafa Üner
    Hüseyin Akçay
    Mustafa Güven Güreşçi
    Cem Tarkan Çulha
    Halil Kurtçu
    Hüseyin İnal
    Ümit Aksoy
    Günal Kazanç
    Cansever Topçu