info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baysan’dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Türk Ulusu’nun şeref abidesi olan Cumhuriyet’imizin 90. kuruluş yıldönümünü, büyük bir sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz.

Türk Ulusu’nun şeref abidesi olan Cumhuriyet’imizin 90. kuruluş yıldönümünü, büyük bir sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz.
 
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı, millet olarak gerçekleştirilen mücadelelerin ardından kazanılmış ve Modern Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Ulusumuzun milli mücadelesi Cumhuriyet’imizin kuruluşuyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. 90 yıl önce bu büyük devrimi gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti, dünyada örnek alınan bir ülke haline gelmiştir.
 
Ulusumuz, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranlara minnet ve şükran duymaktadır. Türk insanı bugünlere nasıl gelindiğini unutmamalı, aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmalıdır. Cumhuriyeti korumak ve yüceltmek; gelecek nesillere taşımak, ulusumuzu çağdaş ve aydın bir toplum haline getirmek hepimizin görevidir. Ortak hedefimiz Atatürk’ün en büyük eseri olan demokratik ve laik cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyorum.