info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç, Armoni FM’de Canlı Yayına Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Armoni FM Radyosunda Nilüfer Sobacıoğlu’nun sunduğu programa canlı yayın konuğu olarak katıldı, gündeme ve belediyenin yapmış olduğu çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Armoni FM Radyosunda Nilüfer Sobacıoğlu'nun sunduğu programa canlı yayın konuğu olarak katıldı, gündeme ve belediyenin yapmış olduğu çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.
Tekirdağ Belediyesi olarak geride kalan 4.5 yıllık dönem içerisinde önemli çalışmalara imza attığını belirten Başkan Dalgıç, “Görev süremiz boyunca geride bıraktığımız 4.5 yıl içerisine Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştirdik. Altyapıda 40 yıldır değiştirilmeyen su borularını değiştirdik ve su şebekesini yeniledik. Yeni kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yaparak Tekirdağ’ı yağışlı havalarda yaşanan sıkıntılardan kurtardık. Biyolojik arıtma tesisi için çalışmaları başlatıyoruz. İlk etapta kanalizasyon ve yağmur suyu hatları imalatı yapılacak. Tekirdağ temiz denize kavuşacak. Bunun müjdesini şimdiden halkımızı veriyorum. Akos projesini hayata geçirerek kentin hafızasını oluşturduk. Belediyemiz ile ilgili tüm işlemleri vatandaşlarımızın bir tık ile halledebileceği bir konuma getirdik. Konservatuarımızı kurarak şehrimizin sanat potansiyelini açığa çıkardık. Tekkart projesi ile sosyal yardımları modern ve çağdaş bir şekilde yapar hale geldik. Tekirdağ için büyük önemi olan 19. Fırka anıtını yaparak hizmet açtık. Bilgi evi, semt evi, tıbbi atık sterilizasyon tesisi, hayvan barınağı, parklar ve sosyal donatı alanları vb. gibi spordan sanata, kültürden altyapıya, yediden yetmişe toplumumuzun tüm kesimlerine hitap edecek projelerimizi hayata geçirdik. Artık bir büyükşehir olan Tekirdağımızın büyükşehir altyapısını yaptığımız çalışmalar ile hazırlamış durumdayız. Hedefimiz Tekirdağ’ı yaşanası bir kent haline getirmek” dedi.