info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak: Yollar Artık Kolayca Bozulmayacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Altınova Mahallesi Çevreyolu Sokak da yapılan sıkıştırmalı beton asfaltlama çalışmalarını yerinde kontrol etti.

Tekirdağ’da ilk defa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından RCC adlı sistem ile sıkıştırmalı beton asfaltlama çalışması yapılan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, sistem konusunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün’den bilgiler aldı. Sistemin ayrıntılarıyla ilgili firma yetkililerinden de bilgi isteyen Başkan Albayrak, çalışma yapılan bölgede yeni sıkıştırılma işlemi yapılan asfalt malzemesini bizzat kontrol etti.

Başkan Albayrak, sistemin sorunsuz şekilde işlediği yönünde izlenimler aldığını belirterek aynı çalışma sistemini tüm bölgelerde uygulamaya koyacaklarını, bundan böyle Tekirdağ’da yolların kolay kolay bozulmayacağını ve sorun çıkması durumunda bile onarım çalışmalarının da çok kolay bir şekilde yapılacağını ifade etti.