info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baby & Sport Mağazası Tekirdağ da Açıldı

Tekirdağ Serdar Züccaciye mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Tekirdağında yıllardır züccaciye ve çeyiz üzerine mağazaları bulunan Sefer Süleyman ve oğlu Serdar Gül yeni mağazaları Baby & Sport Hürriyet Mahallesi Dereağzı Mevkii nde açıldı.

Tekirdağ Serdar Züccaciye mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Tekirdağında yıllardır züccaciye ve çeyiz üzerine mağazaları bulunan Sefer Süleyman ve oğlu Serdar Gül yeni mağazaları Baby & Sport Hürriyet Mahallesi Dereağzı Mevkii'nde açıldı.

Açılışa Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç ve Eşi,  Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Soner Çizen,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral,  İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Ak Parti Milletvekili Adayları Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mestan Özcan, Mustafa Yel, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz  Günay, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Erhan Tanrıöver, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Belediye Meclis Üyesi Hüyesin Uysal, Raşit Akın, Bellona Güleryüz Mobilya Süleyman Cambaz, Elmas Grafik Nedim Kaz, Oğuz Erdağlı, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öge, Ak Parti Eski İl Başkanı Cavit Yazıcı, Sadullah Çelebi, Gül ailesi yakınları katıldılar. Açılışta ses düzeni ve sunuculuğu Nedim Arıcı, katılan misafirlere ikramıda Şar Pastanesi tarafından açılan açık büfeden yapıldı.

Yenimağazanın açılış merasiminde mağazanın sahibi ve işletme sorumlusu Serdar Gül kısa konuşmasında, Bu anlamlı 23 Nisan günü yapılan açılışa katılan herkese teşekkür etti. Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut'ta bu müteşebbis iş adamları kardeşlerimi kutluyorum. Bu gibi mağazaların Tekirdağ'ında çoğalmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını dileyerek torunları için siparişler yazdırdığınıda konuşmasında belirtti.

Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen'de yaptığı konuşmasında bu müessesenin sahiplerinin ve ailelerinin kazadan beladan korunmasını dileyerek yaptığı dua sonrası açılış kurdelesini kesmek üzere Ziyaettin Akbulut, Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç ve eşi, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güner ile Sefer Gül birlikte kurdeleyi keserek mağazanın açılışını yaptılar.

Açılış Fotoğrafları İçin Tıklayın

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber