info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, ile Türkiye Bilimsel Tavukçuluk Derneği Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, bu yıl 17. İskoçya nın başkenti Edinburgh ta düzenlenen Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu na katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, ile Türkiye Bilimsel Tavukçuluk Derneği Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, İskoçya da düzenlenen Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu nda (ESPN) Türkiye yi temsil etti.
23-27 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve İskoçya nın başkenti Edinburgh ta düzenlenen sempozyuma, dünyanın çeşitli yerlerinden 560 delege katıldı.
Bu yıl 17. si düzenlenen Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu nda NKÜ Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, bir tebliğ sundu.
2 yılda bir düzenlenen Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu nun 18. si Türkiye de düzenlenecek. 2011 yılının Kasım ayında Çeşme de düzenlenecek olan 18. Avrupa Kanatlı Besleme Sempozyumu na Dünyanın değişik bölgelerinden, üniversite, araştırma enstitüsü ve yem katkı sektöründen yaklaşık 600 delegenin katılması bekleniyor.