info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alkollü Gençlerin Sonu Fena Oldu !

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde 4 kişi arasında çıkan tartışma cinayetle son buldu. Olayda bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 4 kişi arasında çıkan tartışma cinayetle son buldu. Olayda bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Tartışmanın alkollü iki arkadaşın yoldan geçen iki kişiye laf atmasıyla başladığı ifade edildi. Çorlu Hıdırağa Mahallesi Kalealtı 3.Sokakta meydana gelen olayda, Yaşar S.(23) ile Salim K. (46) sokakta alkol aldıkları sırada, iddiaya göre yoldan geçen G.Ç ile G.B'ye laf attı.

Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine G.B ve G.Ç Yaşar S. ile Salim K'ye yanlarında bulunan silah ile ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla Yaşar S. ve Salim K. olay yerinde kanlar içende kaldı. Çorlu Devlet Hastahanesi'ne kaldırılan iki kişiden Yaşar S. yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Salim K. ise yoğun bakıma alındı. Olay sonrasında iki zanlı ise kayıplara karışırken polis, mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Yapılan araştırmalar sonrasında iki zanlı yakalanarak Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada alınan ifadelerin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen iki zanlı, Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme her iki zanlının 'Kasten Adam Öldürme ve Yaralama' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan G.Ç ve G.B Pınarhisar Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak : Beyaz Gazete