info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alkol ve Dikkatsizlik Aynı Gecede Üç Ayrı Kazaya Sebep Oldu

Tekirdağ da alkol ve dikkatsizlik sebebiyle aynı gecede 3 farklı yerde trafik kazaları yaşandı kazaları okuyucularına duyurabilmek için gazeteniz yenihaber 24 saat görev başında.

 

Tekirdağ da alkol ve dikkatsizlik sebebiyle aynı gecede 3 farklı yerde trafik kazaları yaşandı kazaları okuyucularına duyurabilmek için gazeteniz yenihaber 24 saat görev başında.
 
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÖNDE GİDEN ARACI FARK ETMEDİ (Gece Saat 02:00)
 
Tekirdağ Malkara yolu Selçuk köyü yol ayrımı 25. KM de ,Hacısungur köyünden düğünden dönen 59 SA 260 plakalı panelvan aracın içinde bulunan 15 kişilik aileden 3 kişi yaralanarak Tekirdağ Devlet hastanesine kaldırıldılar. İnecik köyünde fırıncılık yaptığı  belirtilen Recep Karahan (61) içkili olduğu Malkara dan köyüne gelirken önde giden aracı fark etmemesi sonucu kazaya sebep olduğu açıklandı.
 
Düğünden dönen ailenin Ferhat, Serdar Ağar, Edibe Günden kazada yaralandılar. Ferhat Ağar’ın (17) ciddi şekilde yaralandığı kazadan sonra Tekirdağ Devlet hastanesine kaldırıldığı tedavisinin devam ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın jandarma tarafından sürdürüldüğü belirtildi. Kaza sonrası yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı,araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinden sonra trafik normale döndü.
 
YİNE ALKOL VE AŞIRI SÜRAT 3 GENCİ KAMYON ALTINA GİRDİ(Gece saat 04:00)
 
Tekirdağ İstanbul çıkışı değirmenaltı çamlık mevkiinde Bahçe halı saha tesisleri civarında 59 AY 213 plakalı Ahmet Kayan nın kullandığı Tuğla yüklü kamyona arkadan çarpan Yüksel Ç. (27) ve yanında bulunan 2 arkadaşı 20 mt. fren yapmalarına rağmen duramayarak kamyona arkadan çarparak yaralandılar. Kaza esnasında özel araç tamamen ön tarafı hasar gördüğü , ön paneli çarpma esnasında kamyonun arkasında kaldı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 acil ambulans yaralıların ilk tedavisini kaza yerinde yaptıktan sonra yaralıları Tekirdağ devlet hastanesine kaldırdı.
 
YURT DIŞINDAN GELEN YABANCI İŞÇİ AİLECE TARLAYA UÇTU(SAAT 05:00)
 
Tekirdağ Malkara yolu Kınıklar çeşmesi mevkiinde yurt dışından tatile gelen 51 VOS 2 plakalı aracın şoförü Arif Sürücü(23) ve araçta bulunan Pınar , Amine,İvda, Enise, Devran,Mustafa nın içinde yer aldığı tranporter araç Şoförün uykusuzluğu sebebiyle tarlaya uçarak kazaya sebep oldu.
 
Tekirdağ devlet hastanesine ambulanslarla kaldırılan yaralıların tedavileri sürdürülüyor. Jandarma tarafından gerekli soruşturma devam ediyor.