info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Algan dan Ayvaz a Anlamlı Armağan

Ünlü tiyatro sanatçısı Ayla Algan, jüri başkanlığı yaptığı Altın Kiraz Halk Oyunları Yarışması nda, kendisine verilen şilti, Nijat Ayvaz a armağan etti.

Ünlü tiyatro sanatçısı Ayla Algan, jüri başkanlığı yaptığı 'Altın Kiraz Halk Oyunları Yarışması'nda, kendisine verilen şilti, Nijat Ayvaz'a armağan etti. Ayvaz, Algan'a anlamlı hediyesinden ötürü teşekkür ederek, şilti ömür boyu saklayacağını söyledi.
 
Usta tiyatrocu Ayla Algan, 49. Geleneksel Uluslararası Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında, İsmet İnönü Spor Salonu'nda düzenlenen 'Altın Kiraz Halk Oyunları Yarışması'nın ardından kuliste, Nijat Ayvaz ile görüştü.
 
Gecede sunucu ve solist olarak görev alan Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Fotoğraf ve Ses Sanatçısı Nijat Ayvaz'ı tebrik eden Sanatçı Algan, "Sen büyük bir showmensin, çok başarılısın, benim öğrencim değilsin ama, ben başarılı insanları çok severim." dedi.
 
Kulisteki görüşmede Algan "Kabul edersen bu gece bana takdim edilen bu şilti sana vermek istiyorum. Gönlümden geçen bu" diyerek Ayvaz'a, kendisine verilen şilti armağan etti.
 
Duygu dolu anların yaşandığı ortamda Sanatçı Algan'ın elinden şilti teslim alan Ayvaz, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, bu armağanın kendisine çok memnun ettiğini ifade etti.
 
Ayvaz, "Bu şilti ömür boyu onurla saklayacağım" diye konuştu.