info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Ramada Otelde Gövde Gösterisi Yaptı

Ak Parti Ramada Otelde Gövde Gösterisi Yaptı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısını Ramada otelde yoğun bir katılım ve  coşku ile gerçekleştirdi.

Ekim ayında 9 İlçe Danışma Meclisinin tamamını gerçekleştiren Tekirdağ Ak Parti İl Teşkilatı, İl  Danışma Meclisini gerçekleştirmek üzere 21 Ekim Pazar günü saat: 14.00 da Ramada otelde toplantı.

Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ‘ın yaptığı Divan  heyetinde İl Başkan Yardımcıları Ömer Polat,Av. Yavuz Avcı,İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül  ve İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Gürcan Erden yer almıştır.

Katılımın, heyecanın ve coşkunun had safhada olduğu İl Danışma Meclisi gündemi, misafirleri ve katılımları ile çok yoğun geçti.

İl Danışma Meclisine Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Sn.Mustafa Şentop, İl Başkanımız Sn.Ahmet Kambur, Milletvekillerimiz Sn.Ziyaeddin Akbulut ve Sn.Özlem Yemişçi, Eski İl Başkanlarımız Mehmet Şık, Ziya Meral, Soner Çizen, İlçe ve Belde Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları mensuplarımız ve Has Parti, DP, CHP ve DSP den partimize katılacaklar iştirak etmişleridir.

Toplantıda söz alan Milletvekillerimiz Sn.T.Ziyaeddin Akbulut ve Sn.Özlem Yemişçi gündeme ilişkin  konularda görüşlerini açıklayarak. Hedeflerinin Tekirdağ da Ak Partili bir büyükşehir olduğunu,  salondaki bu coşku vesilesiyle umutlu olduklarını ifade ettiler.

Daha sonra söz alan İl Başkanımız Sn.Ahmet Kambur sözlerinin basında, salonda gördüğü  bu atmosferden memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra gündeme ilişkin konularda görüşlerini açıklayan İl Başkanımız Sn.Ahmet Kambur özellikle Büyükşehir Yasa tasarısıyla ilgili görüşlerine
 ağırlık verdi.Tekirdağ ın Büyükşehir olmasının sevindirici olduğunu ifade eden İl Başkanımız , bu konuda kafa karıştırıcı beyanlara itibar edilmemesine Köylerin,orman ve mera haklarının korunacağını,köylerde belediye vergi ve harçların 5 yıl süre ile alınmayacağını, su ücreti 5 yıl süre ile  en düşük su tarifesinden dörtte birini geçirmeyeceğini, Belediyeler mahalleye dönüşen köylere 10  yıl süreyle gelirinin %10 u kadar yatırım yapacaklarını ,belirterek hedeflerinin Tekirdağ ı Ak Partili bir büyükşehire ulaştırmak olduğunu açıklayarak sözlerine son verdi.

Toplantıya aslen Tekirdağ lı olan milletvekilimiz Prof.Dr.Sn.Mustafa Şentop un Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı sıfatı ile katılmış olması önemliydi.

Ak Parti siyaseti açısından Tekirdağ özellikle ilk defa böyle bir üst düzey Parti yöneticisinin olması Ak Parti Tekirdağ Teşkilatının olduğu kadar Tekirdağ halkının da yakın ve yoğun ilgisine mazhar olduğu  görülmüştür.

Bu ilgi arasında söz alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof.Dr.  Sn.Mustafa Şentop konuşmasında CHP yi anketle vurdu. Seçmenlere yönelik bir anketin  sonuçların partilerle paylaşan Şentop, Türkiye’nin %60 nın Ak Partinin 2023 yılına kadar iktidarda kalacağını inandığını ‘’CHP lilerin %28 ininde kendi Genel Başkanlarının Başbakanlık yapacak  kabiliyete,yeteneğe sahip olmadığını düşünüyor ‘’ dedi. CHP lilerin %30 u Partilerinin 2015 de iktidara gelemeyeceğini söylediğini ifade eden  Şentop ‘’Ankette 2015 seçimlerinde CHP iktidara geliri mi? diye sorulmuş. Türkiye de %85 civarında  mümkün değil,böyle bir şey olamaz demişler .CHP lilerin %30 u partilerinin 2015 de iktidara gelemeyeceğini söylemiş.’’ dedi.Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Prof .Dr.Sn.Mustafa Şentop daha sonra gündeme ilişkin konularda görüşlerini açıklayarak konuşmasına son verdi.

Toplantının sonunda Has Parti,CHP,DP ve DSP den Ak Partiye gecen 1000 kişi civarındaki katılımcıları  temsilen rozetler takıldı ve toplantı sona erdi.