info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop Açıklaması

"İstanbul adayını daha önceden partisinden atan CHP, şimdi ise ’adayımız budur’ diyerek, halkın karşısına çıkarıyor" "Türkiye genelinde CHP ve MHP’nin kendi tabanlarından çıkan bir tane dahi adayları yok"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop,  "İstanbul adayını daha önceden partisinden atan CHP, şimdi ise 'adayımız budur' diyerek, halkın karşısına çıkarıyor" dedi. 
 
Şentop, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin, yerel seçimlerle ilgili projelerinin olmadığını söyledi. 
 
Muhalefet partilerinin yerel yönetimlerde gösterdiği adayların parti dışından seçilmesini eleştiren Şentop, "Ülkeye genel olarak baktığımızda projeler yok, adaylar yok. Çünkü adaylar da kendi adayları değil. İstanbul adayını daha önceden partisinden atan CHP, şimdi ise 'adayımız budur' diyerek, halkın karşısına çıkarıyor. 'Bu adam yolsuzluk yaptı' diyorlar, şimdi 'temsilciniz' diyorlar. Ankara'nın keza aynı şekilde. MHP'den 2004-2009 yıllarında Ankara Beypazarı'nda MHP'nin belediye başkanlığını yapmış arkadaşımız. CHP şimdi Ankara'ya kendi partisinden aday bulamadı, tuttu MHP'liyi aday olarak gösteriyor. Türkiye genelinde CHP ve MHP'nin kendi tabanlarından çıkan bir tane dahi adayları yok. 'Hadi gösterin' diyoruz, yok" diye konuştu.
 
Belediyeciliğin Ak Parti'nin işi olduğunu anlatan Şentop, "Millete hizmetle belediyecilik oluyor. Seçim kazanmak gibi bir amaçları da yok, tek amaçları Ak Parti'yi yavaşlatmak" ifadelerini kullandı. 
 
 
"Türkiye'de siyaset demek, hizmet demektir" 
 
Mustafa Şentop, AK Parti'li belediyelerin, şehirlerde yaşanabilirliği arttıracak çalışmalar yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:
 
"AK Parti'li belediyelere bakıyoruz, huzur içinde, refah içinde şehirlerde yaşanılabilirlik artmış. Şehrin kalitesi yükselmiş. Şehir büyümüş. Trakya'ya bakıyoruz, alt yapı yok, arıtma tesisi hiçbirisinde yok. Hayrabolu'daki arıtma tesisini de biz yapıyoruz. Bunlar belediyelerin görevleri, ancak belediyeler yapmamış. Türkiye'nin artık genelde de, yerelde de nabzı değişmiştir. Türkiye'de siyaset demek, hizmet demektir. Seçimden önce altını çizin, seçimden sonra üstünü çizin siyaseti, Türkiye'de AK Partiyle beraber bitmiştir. Biz parti olarak altına imzamızı attığımız herşeyi gerçekleştirdik. 30 Mart da milletimizin bunu muhalefet partilerine anlatacağı gün olacak. 30 Mart'tan sonra bu kafaya sahip muhalefet ve idareci, yöneticileri gidecekler." 
Kaynak : İha