info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Dev İftara Hazır

AK Parti dev iftara hazır!

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Ramazanın rahmet ve bereketini hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Tekirdağ’ın en büyük sokak iftarına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı öncülüğünde, AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 16 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek “Sokak İftarları” hazırlıkları tamamlandı.

4 BİN KİŞİLİK İFTAR HAZIRLIĞI

Sahil Dolgu Saha’da 4 bin Tekirdağ sakinini iftarda buluşturmayı hedefleyen “Sokak iftarı” programı ile Tekirdağ’da bir ilki gerçekleştirmek için çalışmalar yürüten AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı, süprizlerle dolu bir iftar programını hayata geçiriyor. İstanbul İl Başkanlığı, Tekirdağ İl Başkanlığı, Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nın katkılarıyla düzenlenecek olan iftar programı için üç büyük tırın hazırlandığı belirtildi. İftar programı öncesi alanı dolduran vatandaşlar için ebru ve el sanatları ekibi, çocuklara yönelik gösteriler, tasavvuf musikisi dinletisi gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağı öğrenildi.

İSTANBUL KOMŞULARIYLA GÜZEL

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığıyla kardeş ilçe olduğunu, “İstanbul komşularıyla güzel” adı altında gerçekleştirilecek sokak iftarları için kardeş ilçe ile birlikte çeşitli süprizler hazırladıklarını vurguladı.
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, kendilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek iftar programına Cumhuriyet tarihinen en uzun süre görev yapan kadın bakanı ünvanına sahip halen 24. dönem İstanbul Milletvekilliği yapan Nimet Baş (Çubukçu), Tekirdağlı İstanbul Milletvekilleri Türkan Dağoğlu, Mustafa Şentop, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan gibi çok sayıda devlet ve siyaset adamını davet ettiklerini belirtti.

GÖNÜL SOFRALARIMIZDA AŞIMIZI PAYLAŞACAĞIZ

Emrah Tunca, Ramazan’ın bereketinin göstergesi olarak ifade ettiği iftar sofralarını, gönül sofralarına dönüştürmek amacıyla tüm hazırlıkları tamamladıklarını aktararak, “Ramazanın rahmet ve bereketini hep beraber yaşamak adına soframızı, aşımızı vatandaşlarımızla paylaşacağımız Tekirdağ’ın en büyük sokak iftarına tüm halkımızı davet ediyorum. 16 Ağustos iftarı ile halkımızla aşımızı paylaşıp, barışa, dostluğa ve kardeşliğe dair her ne varsa bir arada onu yaşayacağız” dedi.

UNUTTURULAN SOKAK İFTARLARINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Emrah Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Sokak iftarlarımızla Tekirdağlı hemşehrilerimizle bereket ayında bir gün de olsa hep beraber aşımızı paylaşacağız. Tekirdağ’ı AK Partili Büyükşehir ile buluşturacağımız gün, kentimiz insanından esgirenen, adeta unutturulan, geleneksel Ramazan iftarlarını ve eğlencelerini sosyal belediyecilik sorumluluğu ile tekrar hayata geçireceğiz” dedi.