info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aday Adayı Karadeniz den Dostluk Turnuvası

Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz tarafından düzenlenen ‘Dostluk Turnuvası’ 34 takımın katılımı ile Karaağaç Arena Spor Kompleksi’nde start alırken, 8 grupta mücadele eden 34 takım 2. tura yükselmek için mücadele ediyor.

Karaağaç Arena Spor Kompleksi’nde düzenlenen Dostluk Turnuvası’nın 34 takımın katılımı ile başladığını ve grup maçlarının devam ettiğini belirten Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, “34 takımın katılımı ile düzenlediğimiz turnuvamızda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 2. tura yükselecek ve eleme maçları oynamaya hak kazanacak. 34 takımın mücadele ettiği 8 grupta ilk iki sırayı alan toplam 16 takım 2. tur müsabakalarında eleme usulü karşılaşacak” açıklamasını yaptı.
 
34 TAKIM KATILIYOR
 
Karaağaç’ta düzenlenen Dostluk Turnuvası’na Kapaklı, Karaağaç ve köylerden toplam 34 takımın katıldığını belirten Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, “Grup maçlarının ardından ikinci tura kalan 16 takım eleme usulü karşı karşıya gelecek ve rakibini eleyen 8 takım çeyrek finalde birbiri ile eşleşecek. Yine eleme usulü oynanacak maçların ardından 4 takım yarı finale ve ardından da iki takım finale yükselerek, turnuvanın şampiyonu belli olacak” dedi.
 
KUPA VE MADALYA VERİLECEK
 
Dostluk Turnuvası’nda ilk üç sırayı alan takımlara kupa ve madalya verileceğini belirten Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, ayrıca turnuvanın en centilmen takımına da Centilmenlik Kupası verileceğini sözlerine ekledi.
 
PAZAR HARİÇ HER GÜN MÜSABAKA VAR
 
Turnuvada müsabakaların Pazar günü hariç her gün saat 19.00 ile 00.000 saatleri arasında oynanacağını kaydeden Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, “Turnuvanın amacı gençler arasında dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık bağlarını, duygularını geliştirip, pekiştirmek ve sporu yaygınlaştırarak gençlerimizin boş vakitlerini kahve köşeleri yerine spor sahalarında geçirmesini sağlamak” diye konuştu.
 
HERKES DAVETLİ
 
Düzenlediği turnuvaya tüm halkın davetli olduğunu belirten Kapaklı AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, “Bölgemizde yaşayan herkesten turnuvamıza destek olmasını ve maçları izleyerek katkıda bulunmasını arzu ediyorum. İnşallah bu turnuva amacına ulaşacak ve gençlerimiz arasındaki bağlar kuvvetlenecek” diyerek sözlerini tamamladı.