info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

28 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Çorlu da polisin gerçekleştirdiği operasyonda 28 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Çorlu da polisin gerçekleştirdiği operasyonda 28 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, operasyonun ardından Çorlu ya gelerek basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Alınan bilgiye göre, 59 FH 056 plakalı aracın 11 Ağustos 2010 günü akşam saatlerinde İstanbul dan yüklü miktarda kaçak sigarayı Çorlu ya getireceği bilgisini alan güvenlik güçleri harekete geçti. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Çorlu da dağıtımı yapılması planlanan kaçak sigaraları ele geçirmek için Seymen Köyü civarında önlem aldı. 21.10 sıralarında İstanbul istikametinden gelen aracı fark eden ekipler takibe aldı. Çorlu Bölge Trafik İstasyon Amirliği önüne kadar takip edilen ara., burada trafik uygulaması sırasında durduruldu. Araç sürücüsü T.D. gözaltına alınırken, araçta arama yapıldı. Yapılan aramada çeşitli markalarda toplam 28 bin paket (2 bin 800 karton) kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli şahsın daha öncede benzer suçtan kaydının bulunduğu belirlendi.

Operasyonun ardından Çorlu ya gelen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve Çorlu KOM Grup Amiri iken Tekirdağ KOM Şube Müdürlüğü görevine getirilen Emniyet Müdürü Göksel Fen ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Çelikbilek, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm çalışmalarımız etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Bunu açık açık söylemeye gerek yok, ancak herkes kaçak sigaranın, uyuşturucunun, kaçak mazotun parasının nerelere gittiğini iyi biliyor dedi