info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent BELEN in Açıklaması

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik Unvanı”nın verildiği ve “Gaziler günü” olarak da anılmakta olan bu anlamlı gün vesilesiyle; kutsal vatan topraklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizin ruhları şad olsun.

19 Eylül Gaziler Günü Vesilesiyle MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent BELEN’in Açıklaması;

Büyük Türk Milleti, şehitlik ve gazilik ruhuyla asırlar boyu dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış, medeniyet ve adalet nurlarını cihana yaymış, tarihimize şan ve şeref katmış, nice fedakârlıklar ve unutulmaz kahramanlıklar neticesinde varlığını ve yükselişini devam ettirmiştir. Bu ruh, bugün de devam etmektedir. Kutsal vatanımızın birliğine, bütünlüğüne ve bekasına kasteden şer ittifakının kuklası olan terör unsurlarına karşı, devletimizin ve milletimizin bir ve bütün olarak vermiş olduğu mücadele devam etmektedir.

Hemen her gün kalleşçe yapılan saldırıların haberleri gelmekte, aziz şehitlerimizin kanı vatan toprağına ve ay yıldızlı al bayrağımıza karışmaktadır. Yavrularımız kahramanca mücadele ederek şahadet mertebesine erişmekte veyahut gazilik şerefine nail olmaktadır. Bu karanlık ittifaka, emperyalizmin bu kalleş senaryolarına karşı kahraman Mehmetçiğin namlusu elbette gereken cevabı vermektedir, verecektir. Bu mücadele zorludur, meşakkatlidir, çilelidir. Bu mücadele kan, ter, gayret, kahramanlık, gözyaşı, fedakârlık, milli şuur ve iman ile sürdürülmektedir. Bu sebeple aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıkları asla unutulmamalı, gelecek nesillere her vesileyle aktarılmalı, bu ruhun Türklüğün çelikleşmiş bir ifadesi ve iman kalesi olarak dimdik ayakta durduğu dosta ve düşmana gösterilmelidir. Türk Milleti bugünleri aşacak güçtedir. Böyle özel ve anlamlı günlerde hatırlatılmalıdır ki teslimiyet ve acziyet içinde olanlar milletimizin sabrının artık son derece zorlandığını görmeli, yetki ve makamlarının gereğini yapmalıdır.

Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor; kahraman gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler dileyerek huzurlarında saygıyla eğiliyorum.

Ne Mutlu Türküm diyene!