info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

150 Dönüm Ekili Alan Kül Oldu

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde bir çiftliğin samanlığında çıkan ve buğday tarlasına sıçrayan yangında 150 dönümlük ekili alan kül oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir çiftliğin samanlığında çıkan ve buğday tarlasına sıçrayan yangında 150 dönümlük ekili alan kül oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Seymenköyü Eseçe mevkiinde bulunan Nurettin ve Hayrettin İlhan kardeşlere ait çiftlikte samanların bulunduğu bölümde yangın çıktı. Kısa sürede yangın ekili olan buğday tarlasına sıçradı. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Çorlu Belediyesi itfaiyesinin gelmesiyle yangın söndürülmeye başlandı. Ancak havanın rüzgarlı olması nedeniyle büyükbaş hayvanların bakıldığı ağılların bulunduğu bölgeye doğru ilerlemeye başladı. Bunun üzerine çalışanlar tarafından çok sayıda büyük baş hayvan bulundukları ağırdan alınarak başka bölgeye götürüldü. Yangını söndürmek için İstanbul itfaiyesi ve diğer ilçelerin itfaiyelerinden yardım istendi. Yaklaşık iki saat süren yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Çiftlik sahipleri yangından 150 dönüm ekili alan ile 2 bin saman balyasının yandığını belirtti. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.