info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

13 Kasımda Sahnelenecek

Tekirdağ Belediyesi tarafından hazırlatılan ve 13 Kasım Tekirdağ kurtuluş günü etkinliklerinde yer alacak olan şöhretin bedeli adlı oyun gala gecesinde perdelerini izleyicilerine açacak.

13 Kasımgünü saat:16.00 da Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi nde perdelerini izleyicilere açacak olan oyun için oyuncular iddialı olduklarını ve Tekirdağ halkını beklediklerini dile getirdiler.

İl genelinde merakla beklenen oyunda sahne alacak oyuncular: amatör anlayış içinde başladıklarını provalarda ilerleyen zaman içinde profosyonel ruh içinde devam ettiklerini provalar sırasında il üst düzey yetkililerinin kendilerine verdikleri destek ile Tekirdağ halkına ilk defa bir müzikal hazırlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek kendilerine bu imkânı sunan Tekirdağ Belediye Başkanlığına teşekkür ettiler. Oyunda dans edenler Çisem Bütün, Çağla Işıköndez, Büşra Gençel, İzel Sezer, Özge Tokcan, Ayyüce Vardarlı, Esra Ökten, Sinem Tali, Selen Pehlivanoğulları, Pelin Seven rol alırken başrolde Büşra Yarar rol alıyor. Üç perdelik müzikal komedinin Tekirdağ Belediyesi tarafından hazırlatıldığını, içeriğinin güncel olduğunu ve halka açık olarak ücretsiz izleneceğini vurgulayan yönetmen U. Alp gülmekten kırılacağız mesajını yansıttı. Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başta olmak üzere katkı sağlayan kurum kuruluş ve emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.