info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

12 Çiftçi Ekipman Almaya Hak Kazandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ İl’i Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürlüğü tarafından 2013 yılı makine ve ekipman almaya hak kazananların listesi açıklandı.

EKİPMAN ALMAYA HAK KAZANANLAR AÇIKLANDI
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ İli Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürlüğü tarafından 2013 yılı makine ve ekipman almaya hak kazananların listesi açıklandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan ifadelerde, “Makine ve ekipman almaya hak kazanan asıl yatırımcılardan ayni katkıya itirazı olanlara 10 günlük ilan süresince, azami teknik özellikleri aynı kalmak şartı ile ve başvurudaki fiyattan veya altındaki fiyattan alınmak üzere marka ve model değiştirme hakkı verilir. Değişiklik yapmak isteyen yatırımcıların değerlendirme kriterlerindeki puanlamayı etkilememek kaydı ile hibe sözleşmesi imza tarihine kadar satın alacağı makine ve ekipmana ait proforma fatura ve yeni makine ve ekipmana ait teknik şartnameyi bir dilekçe ekinde İl Müdürlüğüne teslim etmelidir” denildi.
 
ALIMDAN VAZGEÇEN İKİ YIL HİBE DESTEĞİNDEN FAYDALANAMAZ
 
Süreç içerisinde hibe sözleşmesi imzalamayacak yatırımcılar yazılı beyanla durumu İl Müdürlüğüne bildirmek zorundadırlar denilen bilgide, “Hibe sözleşmesi imzalamayacağını beyan eden yatırımcıların yerine yedek listeden uygun yatırımcı çağrılacaktır. Yedek listedeki yatırımcıların da hibe sözleşmesi öncesine kadar marka ve model değiştirme hakkı vardır. Hibe sözleşmesi imzalayıp mal alımından vazgeçen yatırımcılar iki yıl süreyle hibe desteğinden faydalanamazlar. Hibe sözleşmesi imzalama süresi 23.08.2013 tarihinde başlayacak olup 02.09.2013 tarihi mesai bitiminde sona erecektir” açıklamasında bulunuldu.
 
EKİPMAN ALMAYA HAK KAZANAN 12 KİŞİ
 
Makine ve ekipman kazananların isimleri ise şu şekilde, Çerkezköy Merkez’den Harun Toprak Yem Hazırlama araçları, Yanıkağıl’dan Cavit Ecevit Silaj Makinesi, Hüsamettin Avcı Pülverizatör,İsmail Bakın Pülverizatör, Ercan Küçükkısa Pülverizatör, Bahçeağıl’dan Sadi Bayraktar ve Vahdettin Güre sıra arası çapa makinesi, Sermet Sarıca ve Ünal Arıcan Pülverizatör, Karlıköy’den Sadettin İşcan Sıra arası çapa makinesi, Uzunhacı köyünden Nadir Arslantaş Pülverizatör ve son olarak Kapaklı’dan Aytaç Karaçoban Pülverizatör almaya hak kazandı.