info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1. Gazeteciler Kupası Kura Çekimi Yapıldı

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 1. Gazeteciler Kupası’nın kura çekimi, kulüp başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Sanayispor, Sultanköy Belediyespor ve Ergene Belediyespor`un katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 1. Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi Çorlu Gazeteciler Derneği binasında gerçekleştirildi.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 1. Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi, kulüp başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Sanayispor, Sultanköy
 
Belediyespor ve Ergene Belediyespor`un katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 1. Gazeteciler Kupası`nın kura çekimi Çorlu Gazeteciler Derneği binasında gerçekleştirildi.Gazeteciler Kupası Kura Çekimi Gerçekleştirildi 03 Kura çekimine Çorlu Sanayispor Başkanı Mutlu Turna ve kulüp yöneticileri Bilgin Öztürk ile Serkan Erçili, Çorlu Gençlerbiliğispor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, Sultanköy Belediyespor adına Oktay Çolpan, Ergene Belediyespor Kulüp Başkanı Hüsrev Çakırlı ile Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Canıaz katıldılar.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan binasında gerçekleştirilen kura çekimine katılan kulüp yöneticilerine, düzenlenen turnuvaya katılımlarından ötürü teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: Yeni sezon öncesi kamuoyunun dikkatini spor kulüplerine çevirmek, kamuoyunun Çorlu’nun ve çevresindeki futbol takımlarına sahip çıkmasını sağlamak maksadındayız. Gelecek hafta başlayacak olan Tekirdağ Süper Amatör Lig öncesi takımların son hazırlıklarını gözden geçireceği bir turnuva olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle davetimizi kırmayarak katılım gösteren tüm kulüplerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Gazeteciler Kupası`na katılacak Tekirdağ Süper Amatör Küme takımları Çorlu Sanayispor, Çorlu
 
Gençlerbirliğispor, Ergene Belediyespor ve Sultanköy Belediyespor yöneticileri de Çorlu`da böyle bir organizasyona ilk kez tanıklık ettiklerini belirterek, turnuvada yer almaktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve organizasyonun hazırlanmasına emeği geçen Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticilerini kutladılar.
 
Kura çekimi ile belirlenen eşleşmelere göre Gazeteciler Kupası`nın açılış maçı Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çorlu Sanayispor takımları arasında oynanacak. Günün ikinci maçında ise Sultanköy Belediyespor ile Ergene Belediyespor karşı karşıya gelecek. İlk günün kaybedenlerinin ikinci gün 3.`lük maçı oynayacağı Gazeteciler Kupası`nda ilk gün maçlarının kazananları ise final maçında karşı karşıya gelecek. 26 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan ve 27 Ekim Pazar günü final maçı ile sonlanacak maçların ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek.
 
Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak olan Gazeteciler Kupası`nda maçların 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 15:00`de başlayacağını anımsatan Çorlu Gazeteciler Derneği başkanı Levent Silistre maçlara tüm Çorlu halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.