info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Zanlıları halk otobüsüyle taşıdılar

Çorlu da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 12 kişi gözaltına alınırken çok az miktarda esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyona katılan polisleri taşıyan araçlar yetersiz kalınca, gözaltına alınan zanlılar emniyete halk otobüsleriyle taşındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi`nde uyuşturucu satışının yapıldığını belirlemesinin ardından harekete geçen polisler önce uyuşturucu madde satışı yaptığı öne sürülen kişileri tespit etti.

Operasyon için sabahın ilk ışıkları ile harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Hıdırağa Mahallesi`nin giriş ve çıkışlarını kapattı. Mahalleyi adeta abluka altına alan polisler, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlediler. Polis ekipleri baskına ekip otoları yetmeyince halk otobüsleri ile gitti.

Zehir tacirlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda çok az bir miktarda esrar maddesi ele geçirilirken uyuşturucu avına çıkan polisler arama yaptıkları bir evde 400 şişe bandrolsüz içki ele geçirdiler. Ayrıca, 4 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, çok miktarda çalıntı olduğu iddia edilen eşya ile hırsızlıkta kullanıldığı öne sürülen malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, yakalananlar arasında bulunan bir kişinin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü`nce arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere polis otoları ve halk otobüsleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ne götürüldü.

Şafak operasyonunu, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ve İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş yönetti. Müdür Çelikbilek ve Taş, operasyon bölgesinde ekiplerin çalışmalarını yerinde takip ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sabah 06.00 da başlayan operasyona Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü nden takviye ekipler de eşlik etti.