info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yıldırımspor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yıldırımspor, yeni yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu arkasında bulunan Şükrüpaşa sahasında, ilk antrenmanına çıkan genç futbolcular, teknik direktör Ümit Aydın yönetiminde yeni sezon öncesi ilk hazırlıklarını yaptı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Edirne’nin köklü amatör kulüplerinden olan Yıldırımspor’un tarihindeki en genç başkanı Naim Kayanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Suat Bulut, Ali Çelik, Murat Duz, Murat İnce, Fuat Erek, Ufuk Ulusoy, Kadir Alkan ve Semih Dıramalıdan da antrenmanda hazır bulundu. 
 
SAVAŞÇI TAKIM 
 
Başkan Kayanoğlu, yeni sezon için hazırlıklara başladıklarını ve ilk antrenmanlarında takımlarını yalnız bırakmamak için tüm idari kadrolarıyla birlikte takımlarının başında bulunduklarını belirterek, “Yeni sezon için genç bir takım oluşturduk. Çok koşan, mücadeleci ve savaşçı bir takım olmayı hedefliyoruz. Edirne’de saygı ve sevgi çerçevesinde gençlere sporu ve futbolu özendirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Amatör ruhla profesyonel işler yapmak istiyoruz. Ligde mücadele edecek diğer tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.