info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeşilsırt Mahallesi Muhtarı: "Hizmete Geldik"

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine bağlı Yeşilsırt Mahallesi Muhtarlığını kazanan Hürriyet Borucu ve ekibi, seçimin ardından basın açıklaması yaptı.

30 Mart yerel seçimlerinde muhtar adayı olan Hürriyet Borucu 471 oy ile birinci olurken, rakibi Beykan Engin ise 187 oy almıştı. Farkla muhtarlığı kazanan Borucu, hizmet için göreve geldiklerini ifade ederek, "Gelecek vaat eden nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hedefliyoruz. Göreve başlamakla birlikte herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Demokrasinin en temel unsurlarından olan seçimler millet iradesinin sandığa yansıması açısından büyük önem taşımaktadır. Mahallemiz vatandaşlarının teveccühü ile bu göreve layık görüldüm. Tüm Yeşilsırt Mahallesi sakinlerine destekleri için teşekkür ederim" dedi.
 
Vatandaşın yaşam standardının yükselmesi, daha etkin ve hayatı kolaylaştıran bir yönetim ve hizmet anlayışını her alanda görmek istediklerini dile getiren Borucu, artık seçmenin eskiye oranla daha bilinçli ve ne istediğini bilen bir seçmen olduğunu da sözlerine ekledi.