info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vekil Akbuluttan Çorlu Havalanı Müjdesi

Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı T.Ziyaeddin AKBULUT, Çorlu Havalimanının tekrar ulaşıma açıldığı müjdesini Verdi.

 

Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı T.Ziyaeddin AKBULUT, Çorlu Havalimanının tekrar ulaşıma açıldığı müjdesini Verdi. İlk uçuşunda kendisinde olduğunu belirten Sayın AKBULUT “Ulaştırma Bakanı Sn. Binali YILDIRIM ve AnadoluJet  Genel Müdürü İbrahim DOĞAN ile yaptığım görüşmeler neticesinde Çorlu Havalimanından tekrar Anadolu Jet uçaklarının uçak seferleri yapılması imkanı sağlanmıştır. Vatandaşlarla 18 Mayıs 2013 tarihinde ilk uçuşumuzu gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bana ileterek, teşekkür ettiler.”dedi
 
Sabah 8:45 gidiş 10:25 dönüş, Akşam 19:50 gidiş 21:30 dönüş  şeklinde günde iki sefer uçuşun gerçekleşeceğini ifade eden Sayın AKBULUT, “Çorlu Havalimanı, Tekirdağ ve bölge illerimiz için çok önemli bir havaalanıdır. Yapılan yeni düzenli uçuşlar için Anadolujet Genel Müdürü ve Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyor, hemşerilerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.